Incidenti nakon utakmice u Londonu

VIDEO I Ramsdale: Ovo je sramota

"Navijač Tottenhama me vrijeđao u drugom poluvremenu, a ja sam uzvratio. Neki su me pozdravili, a onda je jedan navijač skočio i udario me malo po leđima. Ovo je sramota, jer je to samo nogomet, to je igra", rekao je golman Arsenala.
Sport / Nogomet | 16. 01. 2023. u 01:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aaron Ramsdale je svakako bio jedan od junaka velike i važne pobjede Arsenala u duelu protiv Tottenhama. Upisao je on sedam obrana, neke su u drugom dijelu bile izuzetno važne. U posljednjim trenucima utakmice dok je planirao degažirati loptu, golman Arsenala je ušao u verbalni duel s Brazilcem Richarlisonom, a onda je taj verbalni duel prešao u nešto više nakon posljednjeg sudačkog zvižduka. Došlo je do naguravanja, koje je završio odgurivanjem šakom u lice od strane Brazilca.

Tek što su Ramsdalea uspjeli ukloniti od Brazilca te ga dovesti do ograde terena, tamo se našao jedan mlađi navijač Tottenhama, koji se popeo na ogradu i udario ga nogom. Njega su redari odmah odgurnuli, a čini se da Arsenalovog vratara ipak nije uspio jače udariti.

Video: Gužva na kraju utakmice

"Navijač Tottenhama me vrijeđao u drugom poluvremenu, a ja sam uzvratio. Neki su me pozdravili, a onda je jedan navijač skočio i udario me malo po leđima. Ovo je sramota, jer je to samo nogomet, to je igra", rekao je golman Arsenala. Naravno da se u tom trenutku stvorila velika gužva, ali je Arteta uspio nekako svoje igrače izvući i natjerati ih da odu na skroz drugi dio stadiona kako bi pozdravili svoje navijače. Nakon utakmice se oglasilo i udruženje

profesionalnih nogometaša:

"Nasilje usmjereno ka igračima na terenu je neprihvatljivo. Igrači su s pravom zabrinuti i PFA i Udruženje menadžera Premiershipa rade sve da se to promijeni. Svima mora da bude jasno da nema izgovora za ponavljanje ovakvih incidenata. Zakoni koji su tu moraju striktno da se primjenjuju" stoji u saopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close