Nakon nule protiv Newcastlea

Arteta: Suci nam nisu dosudili dva penala

" Imali smo problema u završnci, u posljednjoj trećini, bilo je toliko situacija u kojima smo morali bolje reagirati", dodao je Arteta
Sport / Nogomet | 04. 01. 2023. u 16:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mikel Arteta je bio poprilično ljut nakon utakmice protiv Newcastlea. Njegova momčad je izgubila dva boda, ali Arsenal nije igrao slabo. Naprotiv. Bio je dobar, ali ne toliko da bi savladao ove sezoni odlični Newcastle. Mikel Arteta je pored terena igrao svoju utakmicu, postajao je sve nervozniji kako se bližio kraj susreta. U završnici je eksplodirao smatrajući kako trebao biti dosuđen jedanesterac za Arsenal.

" Dva penala nam nisu svirana. To je sve što imam za reći, jednostavno je. Ja vam govorim ono što sam vidio. Odluke suca su skandalozne. Newcastle se nikada nije postavio protiv svojeg protivnika kao što su se postavili protiv nas. Izuzetno sam ponosan na svoje igrače. Način na koji smo igrali, način na koji smo dominirali u igri, način na koji smo pokušavali. Imali smo problema u završnci, u posljednjoj trećini, bilo je toliko situacija u kojima smo morali bolje reagirati", dodao je Arteta koji je osvrnuo priče oko novih pojačanja u ovom prelaznom roku. Prije svega o dolasku Mudrika.

" Mudrik? Ne znam, pitajte Edua. Mi u svakom prijelaznom roku moramo pojačati momčad, ovaj nije ništa drugačiji. Naprosto ne smijemo potratiti nijedan prijelazni rok", dodao je Arteta.

Kopirati
Drag cursor here to close