Domaćin u finalu

VIDEO I Katar u finalu, tučnjava nakon utakmice

U nastavku utakmice je bilo dosta nervoze, ali i dobrih prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani. Na kraju je pobjednika odlučio gol Almoez Alija u 82. minuti.
Sport / Nogomet | 07. 02. 2024. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Domaćin Katar je jako blizu obrane naslove. Prije nešto više od četiri godine, Katar je u velikom finalu nadigrao Japan 3:1. Glavna zvijezda cijelog turnira je bio Almoez Ali. Almoez je još uvijek tu, ali na ovom turniru je jedan drugi igrač u glavnoj ulozi. To je Akram Afif igrač Al Sadda. On je vodio Katar na putu prema finalu s pet postignutih golova. Večeras je protiv Irana bio u elementu, gol i asistencija.

Iran je dobro krenuo, nakon ubacivanja iz auta, atraktivno je loptu zahvatio Azmoun za vodstvo nakon četiri minute igre. U 17. minuti, Jassem Gaber je šutirao, lopta je zakačila jednog igrača Irana, promijenila smjer, dovoljno da Beiranvand na golu ne može ništa napraviti.

Afif je obilježio završnicu prvog dijela fenomenalnim golom za preokret. Iran se vratio u igru vrlo brzo, na početku drugog dijela. Ezatolahi je šutirao, lopta je pogodila u ruku Ahmeda Fathyja.

Video: Katar - Iran 

Sudac Ahmad Al Ali je uz pomoć VAR-a pokazao na bijelu točku. Jahanbakhsh je pogodio za 2:2. U nastavku utakmice je bilo dosta nervoze, ali i dobrih prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani. Na kraju je pobjednika odlučio gol Almoez Alija u 82. minuti. Tijekom utakmice je bilo dosta duela, igrači Irana su bili nezadovoljni suđenjem, na kraju je došlo do velike gužve

Video: Gužva nakon utakmice 
Kopirati
Drag cursor here to close