Poseban način protesta

VIDEO I Kaos u Engleskoj, pogrebna kola na terenu, panika na tribinama

U poruci naslovljenoj – "Zvijeri iz Benshama" spominju se dvojica muškaraca, koje autor teksta optužuje za pedofiliju. Jedan je i osuđen zbog zlostavljanja djece, drugi je pak dužnosnik kluba.
Sport / Nogomet | 22. 07. 2023. u 23:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kod Engleza je sve moguće. Bez obzira na rang takmičenja, važnost utakmice. Ovaj put je to pokazala utakmica niželigaša Dunstona i Gatesheada. Tamo se na poluvremenu dogodila nevjerojatna stvar. U prvi mah su navijači pomislili kako se radi o nekom napadu, terorizmu, situacija je bila još konfuznija jer nije bilo osiguranja, pa se policija pojavila nakon određenog vremena.

"Sve je izgledalo nadrealno. Kao da se snima nekakav horor. Bilo je međutim puno djece na stadionu. Netko je vikao da sigurno imaju oružje i ljudi su panično tražili nekakav zaklon. Djeca su vrištala, bilo je zastrašujuće", izjavio je jedan od očevidaca.

Što se dogodilo? Na poluvremenu utakmice pojavila su se dva vozila na centru igrališta!

Jedan Subaru i jedan pogrebna kola. Dok su radili krugove po terenu iz automobila su izbacivali letke. U jednom trenutku su dvojica zamaskiranih muškaraca napustila pogrebni automobil i sjeli u srebrni Subaru, te su napustili stadion.

U policijskom izvješću između ostalog stoji:

"Pokrenuta je istraga zbog nereda tijekom utakmice u Gatesheadu. Policija je došla na mjesto događaja nekoliko minuta po prijavi. Ondje nije zatekla počinitelje. Nije bilo ozlijeđenih niti prijetnji javnom redu. Daljnji tijek istrage trebao bi utvrditi sve okolnosti i osobe, koje su u ovaj incident uključene".

Video: Nevjerojatne scene na terenu

U međuvremenu je na Twitteru objavljen krunski dokaz, odnosno sadržaj letka, kojega su "počinitelji" bacali po terenu. U poruci naslovljenoj – "Zvijeri iz Benshama" spominju se dvojica muškaraca, koje autor teksta optužuje za pedofiliju. Jedan je i osuđen zbog zlostavljanja djece, drugi je pak dužnosnik kluba.

Policijska istraga trebala bi rasvijetliti sve aspekte ove nadasve čudne priče.

Kopirati
Drag cursor here to close