Supruga pogledala slike

Supruga Kylea Walkera: Moj muž je kreten

Kyle je od ranije priznao da je otac djeteta manekenke i influencerice Lauryn Goodman, dok je 2019. godine reality zvijezda Laura Brown tvrdila kako se seksala s nogometašem u njegovom Bentleyju.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2023. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znaju tako s vremena na vrijeme igrači na Otoku malo otići u prvod. Koja kapljica viška, pa problemi. Sada je na naslovnicama bek Manchester Cityja Kyle Walker. Njega su kamere u jednom baru uhvatile prvo kako pleše s nekom djevojkom, a onda nakon toga spušta donji dio trenirke i pokazuje, zna te šta već. pokazivanje spolnog organa drugoj ženi nije dakako promaklo niti njegovoj supruzi Annie (30) koja je za sve saznala iz medija.

"Moj suprug je kreten", navodno se Annie Kilner povjerila prijateljima nakon što je incident procurio u javnost.

"Annie je znala u što se upušta kada se udala za njega. Ona se boji policijske istrage i zabrinuta je što će drugi misliti i pričati o njoj. Najviše se ipak boji zbog svoje djece. Kyle ju uvjerava da će se u Cityju pobrinuti da se sve smiri i da će sve biti u redu. Ali za sve njih ovo je poniženje", rekao je izvor blizak bračnom paru za The Sun.

Annie i Kyle Walker u braku su od studenog 2021. godine, a javnosti su od još od ranije poznate neke ljubavne avanture ovog engleskog reprezentativca. Kyle je od ranije priznao da je otac djeteta manekenke i influencerice Lauryn Goodman, dok je 2019. godine reality zvijezda Laura Brown tvrdila kako se seksala s nogometašem u njegovom Bentleyju. Poznati su također i njegovi incidenti s prostitutkama.

Kopirati
Drag cursor here to close