Nova blamaža Tuchela i Bayerna

VIDEO I Heidenheim promovirao novog prvaka?

Već na otvaranju drugog poluvremena za samo dvije minute, možda čak i manje, prednost Bayerna je nestala.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2024. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgledalo je sve tako normalno. Barem nakon prvog poluvremena u kojem je Bayern imao dva gola prednosti. Kane i Gnabry su bili strijelci u finišu prvog poluvremena. Međutim, Bayern trenutačno izgleda tako da i dva gola prednosti nisu dovoljna za pobjedu protiv Heidenheima čiji navijači uživaju.

Već na otvaranju drugog poluvremena za samo dvije minute, možda čak i manje, prednost Bayerna je nestala. Sessa je bio prebrz za zadnju liniju Bavaraca za 1:2. U sljedećem napadu Kleindienst
je iskoristio sjajnu dugu loptu Bestea za 2:2.

Opet je obrana Bayerna bila poprilično neozbiljna. U 79. minuti još jedna poprilično jednostavna akcija domaćih igrača, na kraju je dodavanje Pieringera u gol pretvori Kleindienst. Veliki preokret Heidenheima još veće poniženje Bayerna

Video: Heidenheim - Bayern 

Bayer Leverkusen je nastavio svoj niz u Berlinu. I čini se da je realno, titula prvaka gotova stvar. Gosens je u prvom dijelu zaradio dva žuta kartona, dok je u osmoj minuti nadoknade prvog dijela nakon dugog pregledavanja VAR-a dosuđen penal za goste. Na kraju je sudac Benjamin Brand pokazao na bijelu točku zbog igranja rukom Trimmela. Gol je postigao Wirtz.

Video: Union Berlin - Bayer 

Leipzig je vrlo lako pobijedio u gostima Freiburg s 4:1. Kod 2:0 za Leipzig domaćin nije iskoristio jedanaesterac, Holer je pogodio gredu, nakon čega su gosti pobjegli na 4:0 i riješili ovaj dvoboj. Dva gola za Leipzig je dao Openda, a po jedan Haidara i Šeško, dok je počasni pogodak za domaćina dao Grifo.

Važne bodove za bijeg iz donjeg doma ljestvice osvojio je Mainz koji je pred svojim navijačima nadigrao Darmstadt 4:0. U prvom poluvremenu je strijelac bio Hanche-Olsen u 32. minuti, dok su u nastavku pogađali Gruda u 60. te dva puta vrlo lijepo južnokorejski igrač Lee Jae-Sung, u 80. i 84. minuti.

U dvoboju dva kluba s dna ljestvice veliki je preokret napravio Koln i ugrabio važna tri boda. Pobijedio je pred svojim navijačima Bochum 2:1 premda su gosti golom Passlacka iz 53. minute vodili sve do 90. minute. Tada je Tigges izjednačio nakon kornera, lijepim trzajem glavom, dok je na sličan način pogodio Waldschmidt u 92. minuti za veliko slavlje navijača Kolna. Koji je ostao pretposljednji na ljestvici, ali se približio klubovima iznad sebe.

Kopirati
Drag cursor here to close