Luda završnica

VIDEO I Bayer ne može izgubti utakmicu, gol Majera

Gosti su vodili golom Beiera od 33. minute. Sve do 88. minute, kada Andrich pogađa za 1:1. U prvoj minuti sudačke nadoknade, neumorni Schick još jednom ove sezone donosi trijumf Bayeru.
Sport / Nogomet | 30. 03. 2024. u 18:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sreća prati hrabre. Sreća koju trebaš na terenu zaslužiti. Bayer Leverkusen je definitivno zaslužio. Dan nakon što je Xabi Alonso
potvrdio svoj ostanak, njegova ekipa je dugo lomila otpor Hoffenheima i na kraju je slomila. U samoj završnici utakmice. I sada ljudi već 39 utakmica zaredom ne znaju za poraz.

Kako izgleda kada Bayer hvata zaostatak, pokazat će podatak od čak 12 udaraca prema golu protivnika u posljednjih 15. minuta. Gosti su vodili golom Beiera od 33. minute. Sve do 88. minute, kada Andrich pogađa za 1:1. U prvoj minuti sudačke nadoknade, neumorni Schick još jednom ove sezone donosi trijumf Bayeru.

Video: Bayer - Hoffenheim

Borussia Mönchengladbach je ostala bez bodova na svom terenu, Freiburg je stigao do tri boda za što su bila dovoljna tri gola.

Već u sedmoj minuti Gregoritsch je osigurao vodstvo gostima, koji stižu na domak pobjede nakon gola Röhla na otvaranju drugog dijela. Nakon što je Doan pogodio u 57. minuti sve je bilo jasno.
Ralph Hasenhüttl je naslijedio Niku Kovača na klupi Wolfsburga koji je danas napokon prekinuo tešku, neugodnu seriju bez pobjede.

Na ruku im je išla činjenica da je Jung igrač Werdera zaradio crveni karton. Pet minuta nakon crvenog kartona, gosti su već vodili 1:0, golom Lacroixa. Isti igrač je ponovo u centru pažnje u 76. minuti. Sada je on pocrvenio i mora u svlačionicu. Srećom po Wolfsburg, Majer je dobroj formi. Ušao je s klupe u 60. minuti, osam minuta prije kraja postigao gol za 0:2.

Dva susreta su završila bez pobjednika i golova. RB Leipzig se kocka sa svojim mjestom u Ligi prvaka. Danas je ova ekipa odigrala samo 0:0 skromnog Mainza, dok je istim rezultatom završio susret Eintrachta i Union Berlina.

Kopirati
Drag cursor here to close