Topnici teško do tri boda

VIDEO I Havertz spasio Ramsdalea, Arsenal ponovo prvi

Na kraju je ekipu, posebno Ramsdalea spasio Havertz. Koji postiže gol na centaršut Whitea. Onako poprilično jednostavno, baš engleski.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2024. u 21:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenal je ponovo na vrhu Premiershipa. Ekipa je upisala osmu pobjedu zaredom, daleko teže nego što se očekivalo. Posebno nakon posljednjih izdanja u prvenstvu. Brentford je iskoristio svoj poklon i zamalo zakomplicirao situaciju na Emiratesu.

Međutim, to je Arsenal. Prošle sezone su prosuli puno toga, zato im se možda i daje najmanje šanse u ovoj borbi za Liverpoolom i Manchester Cityjem. Vjerojatno su i danas mnogi već vidjeli novi neuspjeh Arsenala, posebno kada je utakmica ušla u završnicu. Dok je na semaforu stajalo 1:1.

Sve je Arsenal u prvom dijelu izgledalo dobro. Rani gol Ricea, vodstvo, prilike da se možda sve završi u prvom dijelu. I onda je na scenu stupio Aaron Ramsdale. David Raya nije mogao braniti protiv svog matičnog kluba, pa se na gol nakon duže vremena vratio Ramsdale.

U četvrtoj minuti nadoknade prvog dijela, loše reagira golman Arsenala, pravi glupost koju u gol pretvara Wissa. Za svoj kiks, Ramsdale se iskupio koliko je mogao. Prvo u 55. minuti kada je obranio šut Toneya, a onda i Collinsa 15-ak minuta kasnije. Kako se bližila završnica utakmice bilo je sve više nervoze u redovima Arsenala. Na kraju je ekipu, posebno Ramsdalea spasio Havertz. Koji postiže gol na centaršut Whitea. Onako poprilično jednostavno, baš engleski.

Video: Arsenal - Brentford

Havertz je u većem dijelu sezone ponudio jako malo, ali je u posljednje četiri utakmice strijelac za Arsenala. Ovaj večerašnji gol bi mogao imati svoju težinu.

Kopirati
Drag cursor here to close