Nervoza nakon osvojenog boda

VIDEO I Golman Budućnosti udario suigrača

Golman Podgoričana Đorđije Pavličić bio je vidno revoltiran, te se zaletio prema suigraču Igoru Ivanoviću kojeg je udario u glavu.
Sport / Nogomet | 28. 04. 2024. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opet je burno na terenima u Crnoj Gori. Opet su u centru pažnje nogometaši Budućnosti iz Podgorice. U 32. kolu prvenstva Crne Gore
Budućnost je dočekala starog rivala Sutjesku. Nakon dosta uzbuđenja završilo je 2:2. Budućnost ima četiri boda manje od prvoplasirane ekipe Dečića koji u ovom kolu tek treba da igra svoju utakmice, što znači da bi zaostatak mogao biti i veći. Nakon utakmice u Podgorici na terenu je nastao kaos.

Igrači su otišli pred nezadovoljne navijače, pale su teške riječi i uvrede, no nije stalo na tome. Golman Podgoričana Đorđije Pavličić bio je vidno revoltiran, te se zaletio prema suigraču Igoru Ivanoviću kojeg je udario u glavu. Ivanović je od siline udarca pao na pod nakon čega su ga pokušali zaštiti ostalu suigrači

Video: Trenutak kada Pavlić udara suigrača 

Pavličić je trčao za Ivanovićem koji je otišao u svlačionici te se ne zna je li došlo do dodatnog fizičkog obračuna. Nakon toga su i navijači Budućnosti uletjeli u teren i pokušali ući u svlačionice, no u tomu su ih spriječile policijske snage.

 

 
Kopirati
Drag cursor here to close