Žuti je mislio pozvati Mirka Ivanića

Navijači upozorili Prosinečkog

Ivanić nije dio reprezentacije još od 2019. godine, točnije od utakmice protiv Kosova kada je sa suigračem Filipom Stojkovićem odbio nastupiti u tom susretu.
Sport / Nogomet | 14. 02. 2024. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugo vremena je bio pomoćnik Slavenu Biliću, nakon čega je odlučio kao prvi klub u svojoj karijeri preuzeti Crvenu Zvezdu. U Turskoj je Robert Prosinečki trenirao Kayserispor, Denizlispor nakon čega je imao epizode u Olimpiji i Rudešu.

Kao izbornik bio je na klupi Azerbejdžana i BiH, sada je preuzeo Crnu Goru. Po preuzimanju reprezentacije počelo se špekulirati
tko će dobiti poziv pa prve naredne utakmice ove selekcije. Pojavila se informacija kako Prosinečki planira vratiti Mirka Ivanića (30), nogometaša Crvene Zvezda.

Ivanić nije dio reprezentacije još od 2019. godine, točnije od utakmice protiv Kosova kada je sa suigračem Filipom Stojkovićem odbio nastupiti u tom susretu. Legendarni Vatreni imao je najbolju namjeru vratiti ga među Sokolove, ali izgleda da od čitave priče neće biti ništa.

Na društvenim se mrežama, naime, pojavilo žestoko priopćenje navijača koji Ivaniću nikada nisu oprostili potez otprije pet godina te su tim putem upozorili Prosinečkog da mu njegovo pozivanje ne pada napamet.

"Zbog glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave izbornika Prosinečkog o eventualnom povratku Ivanića u našu reprezentaciju, naša je dužnost javno iznijeti svoj stav. Do sada se nismo miješali u odluke bilo k kojeg izbornika, sadašnji izabranik ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa nema povratka u reprezentaciju! Svatko odgovara za svoje odluke, a naš stav je jasan - izdajica jednom - izdajica zauvijek", stoji u priopćenju navijača objavljenom na Instagram stranici "Ultra Crna Gora".

Ivanić je inače rođen u Bačkom Jarku, ali zbog svojih korijena ima i pravo nastupa za Crnu Goru. Ivanić je od 2017. do 2019. godine odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol kod izbornika Ljubiše Tumbakovića.

Kopirati
Drag cursor here to close