Redsi ispadaju iz igre za titulu

VIDEO I Everton slavio u Merseyside derbiju

U ovom duelu mrežu Liverpoola je načeo Braithwaite u 27. minuti, dok je posao završio Calvert-Lewin u 58. minuti. Naravno, ne treba niti govoriti koliko su navijači Evertona slavili ovu pobjedu.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2024. u 23:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jürgen Klopp nikada kao trener Liverpoola nije izgubio na Goodison Parku. Ne samo da nije izgubio već je u posljednja četiri sutra na ovom stadionu u međusobnim dvobojima mreža Redsa ostala netaknuta. I onda je došao novi Merseyside derbi u kojem je Everton slavio 2:0.

I vrlo vjerojatno izbacio Liverpool iz utrke za naslov prvaka. Jer sada Arsenala ima tri boda više, dok je Manchester City ima dvije utakmice i ako uzme šest bodova otići će Liverpoolu na plus pet. U posljednja četiri kola Redsi su uspjeli savladati samo Fulham.

U ovom duelu mrežu Liverpoola je načeo Braithwaite u 27. minuti,
dok je posao završio Calvert-Lewin u 58. minuti. Naravno, ne treba niti govoriti koliko su navijači Evertona slavili ovu pobjedu. Pobjedu, ali i izgubljenu titulu Liverpoola.

Video: Everton - Liverpool 

Igrači Manchester Uniteda su odlučili očito da potroše živce svojih navijača u završnici sezone. Nakon utakmice polufinala FA Cupa, poprilično su se namučili sa slabim Sheffield Unitedom.

Gosti su dva puta vodili, golovima Boglea u 35. i Breretona u 50. minuti. Prvi gol za Manchester United dao je Maguire u 42., dok je junak domaće pobjede bio Bruno Fernandes. Reprezentativac Portugala je u 61. realizirao jedanaesterac za 2:2, a u 81. minuti pogodio za preokret i 3:2. Sve je okončano golom Højlunda.

Ako netko igra dobro u ovoj završnici sezone onda je to Crystal Palace. Do treće vezane pobjede u prvenstvu, Palace je došao protiv
Newcastlea 2:0. Koji se bori za Europu. Jean-Philippe Mateta je sa svoja dva gola spustio Newcastle na sedmo mjesto.

Bournemouth je u gostima pobijedio Wolverhampton 1:0 golom Semenya u 37. minuti, a gosti su vodstvo zadržali i u posljednjih petnaest minuta susreta kada su imali igrača manje.

Kopirati
Drag cursor here to close