Savladali i Vojvodinu

VIDEO I Dudićev Radnički sve bliže Europi

Nakon treće vezane pobjede, Radnički je trenutačno na sedmom mjestu, ima isti broj bodova kao i Vojvodina, jedan manje od Novog Pazara koji je peti.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2024. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Feđa Dudić je došao u ekipu iz Kragujevca kada je ova klub jednom nogom bio u nižem rangu takmičenja. Do danas je odradio 15 utakmica na klupi ovog kluba i upisao je četiri poraza. Od Crvene Zvezde, Partizana, Novog Pazara i Čukaričkog.

Danas je njegov sastav proslavio desetu pobjedu, na stadionu Čika Dača je savladana Vojvodina 2:1. Nakon treće vezane pobjede, Radnički je trenutačno na sedmom mjestu, ima isti broj bodova kao i Vojvodina, jedan manje od Novog Pazara koji je peti.

Put do novog trijumfa sastav iz Kragujevca je počeo graditi Wajdija Sahlija. Francuz je u 19. minuti zaključio brzu kontru u kojoj su sudjelovali Chinedu i Bevis. Vojvodina je uzvratila preko rezerviste Dejana Zukića koji je rutinski pogodio na asistenciju Andrije Radulovića. U 85. minuti je Bevis centrirao, lopta je pogodila u ruku Igora Jeličića, na bijelo točku je pokazao sudac Lazar Lukić nakon poziva iz VAR sobe.

Video: Radnički Kragujevac  -  Vojvodina 

.

U narednom kolu Radnički gostuje kod ekipe Javora.

Kopirati
Drag cursor here to close