Napad na vratara

Feđa Dudić zbog incidenta odbio preuzeti ekipu Novog Pazara

“Sva atmosfera i ambijent koji su stvoreni oko kluba ne mogu ništa dobro donijeti, niti se u tim uvjetima može normalno raditi i provoditi plan'', rekao je Dudić.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2023. u 19:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši trener Sarajeva i Veleža Feđa Dudić neće preuzeti ekipu Novog Pazara prenosi mozzartsport.

Kao glavni razlog navodi se incident u kojem je nekoliko navijača ovog kluba fizički napalo golmana Filipa Kljajića.

Nakon napada i Rasim Ljajić, prvi čovjek kluba, napustio je Novi Pazar.

Dosadašnji prvi čovjek kluba oglasio se tim povodom i uputio javnu ispriku Kljajiću i njegovoj obitelji.

Ljajić smatra da je ovaj događaj ozbiljno narušio ugled kluba i postavio pitanje “koji nogometaši i sponzori sada žele doći u Novi Pazar?”

Video: Bljesak.info

“Poslije incidenta od strane nekoliko navijača, koji su fizički napali vratara Kljajića, želim da priopćim da se potpuno povlačim iz kluba i da ne želim više da imam bilo kakve veze sa FK Novi Pazar. Ovo je prevršilo svaku mjeru i svako dalje ostajanje u klubu za mene osobno bi predstavljalo nepotrebnu kompromitaciju. Već sam jednom, prije nekoliko meseci, upozorio da klub mora da raščisti odnos sa navijačima-pojedincima, koji izazivaju incidente i prave ogromnu financijsku i sportsku štetu, i da ne vidim sebe u njemu, ako se taj problem ne riješi. Treba reći da se situacija u velikoj meri popravila i da nije bilo incidenata i skandala na prethodnim utakmicama. Međutim, navijači su nakon završene utakmice sa Kolubarom pozvali “igrače na raport” što je potpuno neprihvatljivo, da bi situacija danas kulminirala kada je njih nekoliko započelo raspravu sa kapetanom Klajićem i na kraju ga napalo i polilo vodom”, poručio je Ljajić.

Iako se činilo da će Dudić pronaći novi angažman nakon odlaska iz Sarajeva, to se prema svemu sudeći neće dogoditi.

“Sva atmosfera i ambijent koji su stvoreni oko kluba ne mogu ništa dobro donijeti, niti se u tim uvjetima može normalno raditi i provoditi plan. Nažalost, zbog toga sam odlučio da odem i prije nego što sam došao. Žao mi je što do suradnje nije došlo i ovim putem bih se još jednom zahvalio Rasimu Ljajiću i Fikretu Međedoviću na pozivu za rad u klubu, kao i navijačima Novog Pazara, a posebno onima koji su mi slali poruke podrške i dobrodošlice od nedelje, kada je klub objavio da ću preuzeti vođenje ekipe. Vidimo se nekom drugom prilikom!” izjavio je Dudić, prenosi mozzartsport.

Novi Pazar je u prethodnom kolu poražen od Kolubare i trenutno je na šestom mjestu.

Kopirati
Drag cursor here to close