U Kragujevcu sjajna utakmica

Dudić: Protiv Zvezde smo izašli otvoreno

Mediji u Srbiji su utakmicu proglasili jednom od najboljih u dosadašnjem dijelu sezone, dok su treneri u analizi posebno istakli odličan posao koji je u ovom susretu napravio Dudić.
Sport / Nogomet | 09. 10. 2023. u 00:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već u drugoj utakmici na klupi Radničkog iz Kragujevca, Feđa Dudić nekadašnji trener Veleža i Sarajeva, morao je na megdan Crvenoj Zvezdi. Razlika između ova dva kluba je ogromna u ovom trenutku, Radnički je u devet kola upisao dvije pobjede i mnogi su
očekivali rutinsko odrađivanje posla gostiju s Marakane.

Međutim, situacija se na terenu zakomplicirala. Dudić je krenuo
otvorenog garda i zamalo mu se to isplatilo. Radnički je vodio 1:0, imao kontru za 2:0, ali je Chinedu poslao prejaku loptu. Zvezda se probudila, preokrenula rezultat, ali se ni Radnički nije predavao. Na poluvremenu su gosti vodili 2:3.

Sudac Simović je propustio da pokaže drugi žuti karton Mijailoviću zbog namjernog udaranja igrača Radničkog u lice. Bio je to detalj koji je izazvao buru negodovanja s klupe Radničkog. Početak drugog dijela je bio malo konfuzan kod domaćih.

Prvo je ušao u igru igrač kojeg su zaboravili prijaviti prije utakmice, Miloš Vidović, Dudić je morao na teren poslati novog igrača, a onda se ozlijedio Gluščević. Zvezda je povela dva razlike, međutim Zorić je u sudačkoj nadoknadi ponovo sve zakomplicirao na terenu. Domaćini su igrali dobro, hrabro, ali na kraju nisu nagrađeni za takvu igru.

Mediji u Srbiji su utakmicu proglasili jednom od najboljih u dosadašnjem dijelu sezone, dok su treneri u analizi posebno istakli odličan posao koji je u ovom susretu napravio Dudić. Ostaje pitanje kojim rezultatom će na kraju biti registrirana ova utakmica s obzirom na propust domaćih prilikom ulaska Vidovića.

Video: Radnički Kragujevac  -  Crvena Zvezda 

"Prvih pola sata, to je onaj Radnički koji bi ja želio da jeste i do tog gola gdje smo vodili 1:0 i kontrolirali sve napade Crvene Zvezde. Imali smo i situaciju za 2:0, nismo pogodili i onda normalno budeš surovo kažnjen jer igraš protiv ekipe kakve igraš. Znamo što je Zvezda i njihova kvaliteta.

Čestitam svojim momcima, mislim da su u ovom trenutku pružili maksimum što mogu. Nedostaje sigurno fizičke snage da se izdrži taj visoki presing. Mislim da Zvezdi nitko ovako nije izašao. Sve lopte od golmana su im krenule s ispucavanjem, što inače nije slučaj jer oni obično idu u izgradnju akcije od golmana. Čestitam momcima, i Zvezdi također na zasluženoj pobjedi", rekao je nakon utakmice Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close