Ekipa je trenutno u Europi

VIDEO I Dudić: Jedva čekam Zvezdu u nedjelju

Sada je Radnički četvrti, ima dva boda više od Čukaričkog, četiri od Vojvodine. Da stvar bude zanimljivija, u međuvremenu je Radnički prodao svog najboljeg igrača ove sezone Nigerijca Chinedua, prije toga je otišao i Nikola Miličić.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2024. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika serija Radničkog iz Kragujevca Feđe Dudića traje. Devet utakmica je ekipa bez poraza, u posljednjih sedam prvenstvenih susreta je ostvareno isto toliko pobjeda uz gol razliku 14:3. Naravno da je nakon velike serije, ekipa morala napraviti pomak na tabeli, ali u Kragujevcu nitko nije očekivao takav.

Sada je Radnički četvrti, ima dva boda više od Čukaričkog, četiri od Vojvodine. Da stvar bude zanimljivija, u međuvremenu je Radnički prodao svog najboljeg igrača ove sezone Nigerijca Chinedua, prije toga je otišao i Nikola Miličić.

Teško da su se stvari mogle bolje poklopiti za Feđu Dudića. Njegova ekipa je skoro 400 minuta bez primljenog gola. U posljednjem susretu su savladali Željezničar iz Pančeva 3:0

Video: Radnčki 1923 - Željezničar Pančevo 

"Možda je rezultat 3:0 previsok, jer je Željezničar imao svoje prilike. Ovo nije realan rezultat po svemu viđenom. Vraćaju nam se neke stvari za pošten rad, za način na koji Radnički trenutno funkcionira kao klub. Mnogi klubovi bi trebalo da preslikaju način na koji se ovdje radi. Kako dišu ljudi koji se bave klubom. Trenutno smo jedna velika cjelina, nemamo nikakvu opoziciju i živimo u harmoniji. I dalje smo čvrsto na zemlji, ne dižemo se, idemo od utakmice do utakmice", rekao je nakon utakmice Dudić i okrenuo se narednom protivniku, Crvenoj Zvezdi, na stadionu Rajko Mitić.

"Jedva čekam! Uživat ćemo u nogometu. Potrudit ćemo se da budemo na nivou na kojem smo bili i do sada. O Zvezdi je suvišno bilo što govoriti. Idemo tamo da igramo. Zvezda će se namučiti s nama. Očekujem dobru partiju, dobru predstavu i da uživa srpska javnost. Trenutno smo u jako dobroj formi, a Zvezda također igra dobro od dolaska Milojevića. Mislim da će uživati svako tko dođe na utakmicu. Još jednom čestitam mojim momcima na nekim stvarima za koje ni u najljepšim snovima nismo vjerovali da se mogu ostvariti. Ali očigledno da može kada radiš pošteno, predano i čistog srca".

Kopirati
Drag cursor here to close