Kad već ne ide u prvenstvu

VIDEO: Chelsea prošao Villu, sjajan gol Fernandeza

U 54. minuti je Argentinac Enzo Fernandez pokazao da nije toliko loš koliko ga mnogi kritičari smatraju. Pogodio je efektno iz slobodnjaka.
Sport / Nogomet | 08. 02. 2024. u 01:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo dobrih vijesti za navijače Chelseaja. U ponovljenoj utakmici četvrte runde FA Cupa, Chelsea je u gostima sredio Aston Villu 3:1.
Već u prvih 25 minuta dobar dio posla su obavili Gallagher i Jackson. U 54. minuti je Argentinac Enzo Fernandez pokazao da nije toliko loš koliko ga mnogi kritičari smatraju. Pogodio je efektno iz slobodnjaka. Poraz Ville je ublažio Moussa Diaby. Chelsea se ove sezone muči, ali loše rezultate kompenzira kroz Kup takmičenja. Ekipa je u finalu Carabao Cupa, sada je prošla u osminu finala FA Cupa, na svom terenu dočekuje Leeds.

Video: Aston Villa - Chelsea 

U petoj rundi je i Nottingham Forest. Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Divock Origi je izbliza doveo Forest u vodstvo da bi Jason Knight izjednačio šest minuta kasnije. Taiwo Awoniyi postigao je pobjednički gol, Matt Turner je obranio šut Sama Bella, pa je Bristol City eliminiran. Nottingham Forest će u narednoj rundi igrati protiv Manchester Uniteda.

Kopirati
Drag cursor here to close