FA Cup

VIDEO I Četvrtoligaš namučio Manchester United, emotivno na Anfieldu

Na Anfieldu je bilo poprilično emotivno, nakon što je Klopp u petak najavio svoj odlazak. Poslije devet godina. Naravno da su navijači priredili sjajan doček.
Sport / Nogomet | 28. 01. 2024. u 21:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan ranije se dogodila senzacija. Maidstone United šestoligaš je u engleskom FA kupu izbacio trenutno drugoplasiranu ekipu Championshipa Ipswich. Prvi put nakon 46 godina. Danas je mirisalo na još jednu senzaciju. Newport County koji je tek na 16. mjestu League Two, je poprilično namučio Manchester United.

Na terenu se nije previše osjetila razlika, jer se ekipa Grahama Coughlana borila, protiv velikih zvijezda više od šezdesetih minuta. Jeste United golovima Brune Fernandesa i Mainooa stigao do prednosti od 2:0 nakon 13 minuta igre. Onda se pojavio vezista domaćih, Byran Morris koji postiže sjajan gol za 1:2. Na otvaranju drugog dijela Will Evans vraća rezultatski utakmicu na početak.

I tih 2:2 je stajalo na semaforu do 68. minute kada Antony
postiže gol u 68. minuti. Na kraju su domaćini poklekli u nadoknadi kada je Højlund postavio konačan rezultat.

Na Anfieldu je bilo poprilično emotivno, nakon što je Klopp u petak najavio svoj odlazak. Poslije devet godina. Naravno da su navijači priredili sjajan doček. Jako puno je bilo šalova, zastava s imenom njemačkog trenera. Na terenu se ekipa odužila svom treneru, Norwich je stradao 5:2, uz pet različitih strijelaca. Jones, Núñez, Jota, van Dijk i Gravenberch. Golove za Norwich su postigli Gibson i Sainz.

Video: Liverpool - Norwich 

Watford i Southampton će igrati ponovo. Jer je Armstrong anulirao vodstvo domaćih u 89. minuti. Imaju za čime žaliti domaći navijači, jer je Watford vodio od pete minute.

Kopirati
Drag cursor here to close