West Ham vodio 1:3, pa izgubio

VIDEO I Veliki preokret Newcastlea

U nastavku gosti idu na velikih, činilo se nedostižnih 1:3, ali se stvari na terenu počinju mijenjati u 77. minuti,
Sport / Nogomet | 30. 03. 2024. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva utakmica nakon reprezentativne pauze u Engleskoj i odmah kaos, ludnica na terenu. Veliki preokret Newcastlea. Iako je West Ham imao 3-1 u 48. minuti. Na kraju su domaćini slavili 4:3. U ranoj fazi utakmice se moglo vidjeti u kojem pravcu će se stvari razvijati.

Već u šestoj minuti, Coufal je skrivio jedanaesterac koji će u gol pretvoriti Isak. Gosti su uzvratili relativno brzo. U 21. minuti, Lucas Paquetá je fenomenalno pronašao Antonija kojem nije bilo teško da zabije za 1:1. Prvo poluvrijeme je trajalo poprilično dugo, produženo je čak deset minuta. Kudus je osigurao vodstvo gostima 1:2, prije kraja prvog poluvremena.

U nastavku gosti idu na velikih, činilo se nedostižnih 1:3, Bowen je strijelac. Ovo je osma gostujuća utakmica Premiershipa u kojoj je 28-godišnje desno krilo zatresao mrežu. U osamdesetoj minuti velika gužva u kaznenom prostoru Newcastlea. Phillips je zakačio Gordon, pa je nakon pregledavanja VAR-a, ponovo Isak pogodio s bijele točke.

To je bila 77. minuta. I onda opet jedno sjajno dodavanje kroz pola ekipe West Hama, Barnes je poravnao na 3:3. Isti igrač je preciznim udarcem kompletirao preokret i trijumf Newcastle 4:3.

Video: Newcastle - West Ham 

Ovom pobjedom Newcastle je skočio na osmo mjesto s 43 boda, jedan više ima sedmi West Ham.

Kopirati
Drag cursor here to close