Šuplja obećanja

Veležov stadion neće biti gotov ni do drugog roka

Stadion "Rođeni" trebao je biti gotov do 5. kolovoza, a nakon što je taj rok probijen FK Velež dobio je garancije da će biti završen do 3. rujna.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2022. u 12:37 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su izvođači radova na Veležovom stadionu, postavljeni od strane Nogometnog saveza BiH, probili prvi rok, odnosno nisu završili radove do 5. kolovoza, mostarski klub dobio je garancije da će sve biti gotovo do 3. rujna.

Sasvim je izvjesno da će i taj rok biti probijen. Potvrdio je to u razgovoru za Faktor predsjednik Rođenih Senad Husnić.

"Imao sam komunikaciju s Nogometnim savezom BiH i izvođačem radova. Obećali su i garantirali da će polaganje trave krenuti . Da li u ponedjeljak ili petak, nije precizirano, ali obećano je idućeg tjedna", rekao je za Faktor Husnić.

Izgradnja novog travnjaka stvorila je brojne probleme Veležu.

"Mi smo, između ostalog, zbog terena ostali bez šest članova Upravnog odbora" govori Husnić za Faktor, dodavši kako klub trpi i rezultatske i financijske gubitke, jer igra daleko od svog stadiona. 

U Veležu su se nadali da će prva utakmica na novom terenu biti derbi sa Sarajevom 17. rujna, ali od toga nema ništa. 

"Ne može se s jednim čovjekom raditi posao od tri milijuna maraka", jasan je Husnić, prenosi Faktor.

Rekonstrukcija terena u Mostaru počela je 13. lipnja. Uporedo se radi na Gradskom stadionu u Banjoj Luci, stadionu Tušanj u Tuzli i stadionu Koševo u Sarajevu. I nijedan još nije završen...

 

Kopirati
Drag cursor here to close