Debakl u Modriči

Očajni Velež tone sve dublje, Sloga razbila Rođene

U prvoj utakmici 8. kola Premijer lige Sloga iz Doboja je više nego zasluženo svladala Velež s 3:0
Sport / Nogomet | 30. 08. 2022. u 20:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve što se događa u FK Velež, ostavke u upravi i otezanje sa završetkom stadiona, očito ostavlja traga i na momčad. Velež je u prvoj utakmici 8. kola izgubio kod Sloge iz Doboja s uvjerljviih 3:0. 

Sloga svoje utakmice igra u Modriči, no to joj nije smetalo da ostvari uvjerljivu pobjedu i potvrdi se kao najugodnije iznenađenje dosadašnje sezone.

Velež, s druge strane, tone sve dublje. Jedinu pobjedu ostvarili su prije mjesec dana, a u zadnje četiri utakmice postigli su samo jedan gol.

Sloga je u prvom dijelu bila bolja momčad, pogotovo pred kraj poluvremena, a to je okrunila i golom u samoj završnici. Igrala se 43. minuta kada je Luka Kulenović prošao sam po desnoj strani snažno šutirao, vratar Veleža Bogdanović je odbio loptu na koju je natrčao Mario Krstovski i koljenom pogodio za 1:0.

Bio je to prvijenac za makedonskog napadača Sloge, inače bivšeg igrača Zrinjskog i Leotara.
 
Koliko je Amar Osim bio "zadovoljan" igrom Veleža govori i to da je u drugo poluvrijeme krenuo s tri nova igrača, Pantelićem, Anđušićem i Zajmovićem, ali iako je Velež bio nešto aktivniji, primio je i drugi gol.
 
Krstovski je odlično prošao po desnoj strani i ubacio za Milakovića koji glavom pogađa za 2:0.
 
Katastrofalnu noć Rođenih upotpunio je igrač s klupe Leo Janković koji je u 81. pogodio za konačnih 3:0.
 
     
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close