Opali po džepu

Velež smanjio plaće nogometašima i stručnom stožeru

Razlog ovakve odluke su loši rezultati i nedovoljno zalaganje ekipe u posljednje četiri utakmice m:tel Premijer Lige BiH, u kojima su osvojena dva od mogućih dvanaest bodova.
Sport / Nogomet | 01. 09. 2022. u 21:00 Bljesak.info / SportSport.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa koja je prošle sezone izbacila AEK u Europi i osvojila Kup Bosne i Hercegovine jednostavno ne liči na sebe.

Nakon šest odigranih utakmica u Premijer ligi Velež se nalazi tek na 10. mjestu sa šest osvojenih bodova i samo pet postignutih uz sedam datih golova.

Navijače je itekako zaboljelo i ispadanje u drugom pretkolu od malteškog Hamruna. Možda ne toliko ispadanje, koliko loša i bezidejna igra protiv predstavnika Malte.

Što se tiče Premijer lige, Velež je posljednju pobjedu upisao u Gabeli protiv Željezničara petog kolovoza, te je nakon toga izgubio od Leotara i Sloge, te remizirao s Igmanom i Širokim Brijegom.

Čini se da je upravo poraz od Sloge prije dva dana rezultatom 3:0 kap koja je prelila čašu, pa su čelnici Veleža odlučili da reagiraju i smanje plate igračima i stručnom stožeru za 30%.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava svoje članove, navijače, prijatelje Kluba i sportsku javnost o odluci da igrači i stručni štab prvog tima budu kažnjeni umanjenjem mjesečnih primanja u iznosu od 30% za mjesec august 2022. godine.

Razlog ovakve odluke su loši rezultati i nedovoljno zalaganje ekipe u posljednje četiri utakmice m:tel Premijer Lige BiH, u kojima su osvojena dva od mogućih dvanaest bodova.

Svjesni svoje odgovornosti, igrači i stručni štab su odluku bespogovorno prihvatili.

Vjerujemo da će ovo biti dovoljna sankcija te da će se u narednim utakmicama popraviti igra, zalaganje i stanje na tabeli", stoji u priopćenju FK Velež.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close