Probijeni svi rokovi

Kad će biti gotov Veležov stadion? "Rekli smo im da rade noću!"

Veležov stadion Rođeni trebao je biti gotov do 5. kolovoza, no to se nije dogodilo. Novi rok je početak rujna.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2022. u 17:21 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež nadao se da će već u kolovozu imati svoj stadion na raspolaganju, s hibridnom travom i spreman za utakmice, ali to se nije dogodilo.

Grčka tvrtka Hellasod počela je odjednom raditi na četiri stadiona i očekivano ušla je u probleme. Veležov stadion Rođeni trebao je biti gotov do kolovoza, a sada su čelnici Veleža dobili uvjerenja da će biti spreman u rujnu. 

"Prvi rok za završetak radova je već uveliko probijen, po nekoj dinamici smo trebali već 5. kolovoza imati stadion i trebali igrati utakmicu protiv Željezničara. Reagirali smo kod izvođača radova, kontaktirali smo Nogometni savez BiH, iz kojeg nam je rečeno da će negdje 3. 9. radovi biti okončana. Pošto bi stadion trebao mirovati 12 do 15 dana, onda bi 17. rujna trebali igrati derbi protiv Sarajeva na ovom stadionu", kazao je za Velež TV predsjednik kluba Senad Husnić, kazavši kako ima i objektivnih okolnosti zbog čega radovi još nisu gotovi.

"Ne idu nam u prilog previše velike temperature, jer trava se ne može postavljati na 40 stupnjeva. Bez obzira na to koliko htjeli optužiti izvođača radova, koliko je ozbiljan ili ne, ovo je viša sila i to su stvari na koje ne može utjecati ni izvođač radova ni mi. Ja sam predlagao izvođaču radova da započnu radove u noćnim satima, da sve učine kako bi radovi bili gotovi na vrijeme. Ovako nam sve iziskuje dodatne troškove, treniramo na tuđim terenima, igramo na tuđim stadionima, nemamo navijača...", dodao je Husnić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close