Počinje rasplet

Večeras i sutra saznat ćemo prve četvrtfinaliste Lige prvaka

Večeras su na rasporedu prva dva uzvratna susreta osmine finala nogometne Lige prvaka. PSG i Bayern su blagi favoriti...
Sport / Nogomet | 05. 03. 2024. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon minimalnog poraza u Rimu (0:1) Bayern od 21 sat na Allianz Areni dočekuje Lazio, dok će u isto vrijeme Paris Saint-Germain gostovati u San Sebastianu kod Real Sociedada gdje stiže s prednošću od 2:0 iz susreta u Parizu.

Ispadne li bavarski velikan od Lazija u osmini finala, Tuchelu vjerojatno slijedi momentalni otkaz.

"Situacija je vrlo jasna. Znamo da moramo pobijediti i to protiv dobro organizirane momčadi trenera Maurizija Sarrija. Nadamo se da će nas navijači i domaća atmosfera pogurati do željenog cilja, a to je da pobijedimo s dva gola razlike", rekao je trener Bayerna Thomas Tuchel, prenosi HRT. 

"Trener Lazija svjestan je da će biti teško u Münchenu.

"Moramo biti hrabri i odlučni. Svjesni smo da će biti jako teško, ali u nogometu ništa nije nemoguće i to nas ohrabruje. Bayern ima nevjerojatnu kvalitetu, lakoćom zabijaju golove, ali moramo 'ginuti' u obrani i imati hrabrosti napadati. Ne možemo se braniti 100 minuta", izjavio je Sarri, čija momčad ima priliku ući u četvrtfinale Lige prvaka prvi put nakon 24 godine.

U srijedu su na rasporedu utakmice Real Madrid - Leipzig (1:0), a sastaju se još Manchester City i Kopenhagen (3:1).

Preostali uzvrati osmine finala na rasporedu su sljedeći tjedan. 

Kopirati
Drag cursor here to close