Bavarci povezali dva poraza

VIDEO I Lazio bolji od Bayerna

Ovo je prvi poraz Bayerna u Italiji kada su u pitanju eurokupovi, nakon sezone 2010/11. Tada su također izgubili na Olimpicu, Roma je slavila 3:2.
Sport / Nogomet | 14. 02. 2024. u 23:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo su doživjeli težak poraz u prvenstvu. Četiri dana poslije stigao je novi poraz, u prvoj utakmici osmine finala Liga prvaka. Lazio je savladao Bayern koji će imati težak zadatak u revanš, iako na "prvu" ovaj gol zaostatak nije nenadoknadiv. Kada se pogleda statistika, može se vidjeti podatak da su igrači Bayerna uputili 15 udaraca prema golu rimskog kluba, ali niti jedan u okvir gola.

Ako pogledamo posljednje dvije utakmice i period od 135 minuta koliko su ostali na terenu igrači Bayerna, onu su imali samo jedan udarac u okvir gola što je poražavajuće za jednu ekipu kao što je ova koju vodi Thomas Tuchel. Iako kada se pogleda prvo poluvrijeme možda Bayern nije bio toliko loš. Harry Kane je šutirao u sedmoj minuti, Luis Alberto na drugoj strani u 22. Nakon toga smo vidjeli pokušaj Leroy Sanea, pa onda Musiale

Video: Lazio - Bayern 

Maurizio Sarri je osjetio da može Lazio nešto više napraviti. Upamecano kao da je najavio koliko će biti loš u nastavku utakmice. Izgubio je loptu, Alberto je proigrao Gustava Isaksena, ali je Neuer bio spreman. Ponovo je igrač Bayerna na sceni u 67. minuti. Ovoga puta je skrivio penal zaradivši pritom i crveni karton. Upamecano je oborio Isaksena i za francuskog suca Francois Letexiera nije bilo dvojbe.

Immobile je bio siguran, to je njegov 206. gol u dresu rimskog kluba. Mogao je Lazio i veći zalihu stvoriti pred revanš, ali dobre prilike nisu iskoristili Felipe Anderson i Pedro. Ovo je prvi poraz Bayerna u Italiji kada su u pitanju eurokupovi, nakon sezone 2010/11. Tada su također izgubili na Olimpicu, Roma je slavila 3:2.

Kopirati
Drag cursor here to close