Derbi Dinamo - Hajduk

Vatreni o stranom sucu: Ne znam koliko je to potrebno

Luka Ivanušec komentirao je odluku da derbi Dinama i Hajduka na Poljudu sudi stranac Daniel Siebert.
Sport / Nogomet | 20. 03. 2024. u 20:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Ivanušec i Martin Erlić najavili su prijateljski međunarodni turnir na kojem će Hrvatska prvu utakmicu igrati protiv Tunisa ove subote, 23. ožujka od 21 sat i to ne na stadionu Air Defense, kako je prvotno planirano, već na stadionu Cairo International.

Ivanušec se vraća nakon neugodne ozljede koju je zadobio u Feyenoordu, no tvrdi da je sada sve dobro, prenosi Gol.hr

"Sad je sve dobro, ozljeda je iza mene, nema više problema. Polako se vraćam u formu. Izgubio sam dva mjeseca, počeo sam se privikavati na sve, a onda se dogodila ta ozljeda. To je iza mene", kazao je.

Erlić je također imao problema sa ozljedom:

"Bila je neka mala ozljeda lože, no to se izliječilo. Vraćam se u onu staru formu".

Bilo je govora o turniru na kojem će Vatreni odigrati dvije utakmicu, prvu protiv Tunisa, a drugu protiv Egipta ili pak Novog Zelanda:

"Iako je team building, sigurno nećemo zanemariti rezultat. Pokušat ćemo napraviti što bolji rezultat da atmosfera ostane dobra, da budemo puni samopouzdanja pred Euro", kazao je Ivanušec.

Za kraj, neizostavna je tema bila odluka da derbi Hajduka i Dinama na Poljudu sudi stranac - Daniel Siebert iz Njemačke:

"Ljudi su donijeli takvu odluku da će stranac suditi neutralnije ili ne znam što. Ne znam koliko je potrebno jer mislim da su naši suci jako dobri, nemam neko posebno mišljenje, zaključio je Ivanušec.

Kopirati
Drag cursor here to close