Slijedi utakmice baraža za Katar

Vaha ostaje na klupi Maroka

Predaha velikog nema jer Vahu vrlo brzo očekuju dvije izuzetno važne utakmice baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.Za nešto više od mjesec dana, točnije 23. i 29. ožujka, Maroko igra u baražu Konga.
Sport / Nogomet | 03. 02. 2022. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskusni bosanskohercegovački trener Vahid Halilhodžić (69) našao se na žestokom udaru javnosti nakon što nije uspio odvesti Maroko u završnu fazu Afričkog kupa nacija. Maroko je ispao u četvrtfinalu od Egipta rezultatom 2:1 nakon produžetaka.

Marokanski mediji obrušili su se na Vahu nazivavši ga izdajicom i plaćenikom kojeg više ne žele na klupi Maroka. No, želje im se neće ispuniti. Čelni ljudi Nogometnog saveza Maroka odlučili su da će Halilhodžić i dalje ostati izbornik.

Halilhodžić je vodio Maroko u 25 utakmica, a pritom je upisao 17 pobjeda, šest remija i samo dva poraza.

Predaha velikog nema jer Vahu vrlo brzo očekuju dvije izuzetno važne utakmice baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.Za nešto više od mjesec dana, točnije 23. i 29. ožujka, Maroko igra u baražu Konga. Gledajući rostere Maroko je favorit, ali će to naravno trebati opravdati na terenu. Prednost bi trebala ležati u činjenici da Maroko revanš utakmicu igra na domaćem terenu. U svojoj karijeri, Halilhodžić je na Svjetsko prvenstvo odveo Obalu Slonovače, Japan, Alžir, ali je samo samo sa Alžirom došao na završnu smotru u Brazil 2014.godine.

Kopirati
Drag cursor here to close