U sjeni SP 2018

Uzavrelo na tržištu nogometaša: Pjanić na meti Barcelone?

Dogodi li se da Antoine Griezmann ipak ostane u Atleticu, Barcelona ima u vidu Miralema Pjanića iz Juventusa i Christiana Eriksena iz Tottenhama, javlja Don Balon.
Sport / Nogomet | 03. 06. 2018. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao izmjene u hokeju na ledu izgledaju vijesti s tržišta nogometaša. U jednome trenutku netko je ''prodan'', da bi za dan-dva ponovno bio ''nezamjenjiv'' u svome klubu i život nastavlja mirno dalje teći.

Bild piše kako FC Bayern priprema teren za dovođenje Tima Wernera iz RB Leipziga za slučaj da Robert Lewandowski napusti Allianz Arenu.

Juventus i Barcelona rade na konsolidaciji vratarske postave. Nakon što je Gianluigi Buffon otišao iz Stare dame, klub pokušava dovesti Mattiu Perina koji brani za ligaškog konkurenta Genoa C. F. C.

Jasper Cillessen , drugi vratar Barcelone, mogao bi otići u Liverpool, kako piše Mundo Deportivo. Naime, nakon amaterskog nastupa Lorisa Kariusa u finalu Lige prvaka, tim s Anfielda svjestan je da mora nešto učiniti na vratarskoj poziciji. Tko bi umjesto njega došao na Camp Nou, Katalonci još razmatraju.

Srbin Filip Đuričić trebao bi kao slobodan igrač postiti novi igrač Celte Vigo, pošto mu je istekao ugovor s talijanskim klubom Benevento Calcio. Službeno je on i dalje igrač Sampdorije, ali čini se kao da Đuričić i klub iz Genoe nikad nisu uspjeli razviti kemiju.

Mario Balotelli bi nakon dobrih igara u Nici mogao prijeći u Marseille, javlja France Football.

Joao Cancelo, službeno igrač Valencije, koji je dobro odigrao sezonu na posudbi u Interu, na meti je i Juventusa i Manchester Cityja, javlja Marca. Nijednome od dva nogometna velikana ne bi bio problem platiti otkupnu klauzulu u visini od 40 milijuna eura.

Nabil Fekir, reprezentativac Tricolora, član francuskog Lyona, na putu je za Liverpool, javljaju mediji u obje zemlje.

Dogodi li se da Antoine Griezmann ipak ostane u Atleticu, Barcelona ima u vidu Miralema Pjanića iz Juventusa i Christiana Eriksena iz Tottenhama, javlja Don Balon.

Unai Emery, novi trener Arsenala, pokušava dovesti  Stevena N'Zonzija iz Seville, piše The Sunday Mirror.

Trener Mauricio Pochettino je za Real praktično nemoguća misija, jer Daniel Levy, predsjednik Tottenhama, ima s trenerom posve druge planove, javlja Marca.

Britanski mediji javljaju kako Manchester United pokušava dovesti Marca Verattija iz PSG-a, a Jose Mourinho voljan je za njega platiti odštetnu klauzulu u visini od 85 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close