Traži ''ludu'' plaću

Roma pregovara s Balotellijem

Raiola je s Romom u pregovorima oko osobnih uvjeta napadača koji je prije nekoliko dana odigrao posljednju utakmicu za Nicu.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2018. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Išao bih u Romu zbog njihovih čelnika, igrača i navijača'', izjavio je Mario Balotelli početkom travnja kada je dodao i da je Juventus već odbio, da ga u Napoliju ne vole, a da se u Milan neće vratiti nikad više!

Bio je to dovoljan okidač njegovom agentu Minu Raioli da upravo Rimljanima ponudi napadača koji zbog vrijeđanja suca vjerojatno više neće zaigrati u dresu Nice jer mu ugovor s francuskim klubom ističe u lipnju.

Mediaset Premium tvrdi da je Raiola s Romom u pregovorima oko osobnih uvjeta, a ''Super Mario'' navodno traži godišnju plaću od pet milijuna eura, piše Goal.com.

Nije potpuno jasno što će biti s Edinom Džekom ako Roma uspije dogovoriti Balotellijev transfer, ali teško da će se Rimljani zbog Talijana odreći svog najboljeg napadača i čovjeka koji ih je vodio do polufinala Lige prvaka ove sezone. Vjerojatno bi Di Francesco bez problema pronašao način da njih dvojica igraju zajedno u momčadi.

Balotelli je ove sezone u 36 natjecateljskih utakmica u dresu Nice zabio 24 gola.

Kopirati
Drag cursor here to close