Novi trener Napolija

Ancelotti u Napoli planira dovesti Alissona i Dembelea

Legendarni Talijan je već u petak boravio u Londonu gdje je razgovarao s menadžerom Kijom Joorabchianom i tom prilikom predočio mu svoje transfer planove.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2018. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi Napolijev trener Carlo Ancelotti zatražio je od predsjednika Aurelija De Laurentiisa da mu dovede ovog ljeta Rominog golmana Alissona i iskusnog Tottenhamovog veznjaka Mousu Dembelea, objavila je jutros Gazzetta dello Sport.

Legendarni Talijan je već u petak boravio u Londonu gdje je razgovarao s menadžerom Kijom Joorabchianom i tom prilikom predočio mu svoje transfer planove na čijem je samom vrhu prioriteta brazilski vratar Alisson.

Napolitancima će biti potreban vratar budući da se Pepe Reina seli u Milan kao slobodan igrač na kraju sezone, a Alissonu bi mogli uvećati trenutnu zaradu od svega 1,5 milijuna eura po sezoni, koliko ima u Rimu.

Isti izvor navodi da De Laurentis ima plan kako da prikupi 100 milijuna eura za ''ljetnu transfer tržnicu'' i to na način da proda Jorginha, Mareka Hamšika i Josea Callejona.

Također, Gazzetta navodi i da klub uveliko radi na dovođenju iskusnog Belgijanca Dembelea, a da problem neće biti ni enormna plaća koju traži od čak 4,5 milijuna eura po sezoni.

Dembele je daleko jeftiniji od Artura Vidala, koji teško da će stići ovog ljeta na San Paolo, pa je sasvim izvjestan transfer Belgijanca.

Kopirati
Drag cursor here to close