Nema milosti

UEFA žestoko kaznila Dinamo zbog nereda u Sevilli

Navodno će Dinamo morati platiti novčanu kaznu u visini od 30 tisuća eura i jednu gostujuću utakmicu u Europi odigrat će bez prisustva svojih navijača, prenose Sportske novosti.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2022. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su nogometaši Dinama pobijedili Sevillu s 1:0 u uzvratnom susretu play-offa osmine finala Europske lige na Maksimiru, ipak nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak od dva pogotka iz prve utakmice igranoj u Španjolskoj (3:1).

Tako je aktualni hrvatski prvak okončao svoj europski put, a sada im je stigla i čestitka UEFA-e koja ih je žestoko kaznila za navijačke izgrade na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan.

Najžešći navijači Dinama sukobili su se sa španjolskom policijom, izbila je gužva koja je, srećom, trajala samo nekoliko minuta.

Iz Maksimirske 128 još uvijek nema službene potvrde, ali navodno će Dinamo morati platiti novčanu kaznu u visini od 30 tisuća eura i jednu gostujuću utakmicu u Europi odigrat će bez prisustva svojih navijača, prenose Sportske novosti.

Također, postoji mogućnost da će Dinamo morati podmiriti štetu na stadionu, ali to ponajprije ovisi o Sevilli. Odnosno, hoće li oni na tome inzistirati.

Inače, na gostovanju u Španjolskoj Dinamo je imao glasnu potporu više od tisuću navijača, a tijekom boravka u Sevilli zabilježeno je nekoliko incidenata.

Kopirati
Drag cursor here to close