Europska liga

Dinamo svladao Sevillu, ali ispao iz daljnjeg natjecanja

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu se uspjeli plasirati u osminu finala Europske lige, iako su u uzvratnom dvoboju 16-ine finala na svom su terenu svladali šesterostrukog pobjednika ovog natjecanja Sevillu sa 1-0.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2022. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je u prvom dvoboju prije tjedan dana Sevilla bila bolja sa 3-1, unatoč porazu u Zagrebu prošla je dalje s ukupnih 3-2.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mislav Oršić u 65. minuti iz kaznenog udarca kojega je skrivio Acuna igrajući rukom u svom 16-ercu.

Dinamo je u uzvratni susret protiv ionako mnogo jače Seville krenuo oslabljen neigranjem dvojice važnih veznjaka, kapetana Ademija i Ivanušeca, a u obrani su nedostajali pouzdani Danac Lauritsen i Perić.

Strijelac pobjedničkog pogotka iz kaznenog udarca Mislav Oršić najviše je žalio zbog završnice prvog poluvremena u Sevilli kada je Dinamo primio dva pogotka.

"Pobijedili jesmo, ali to nije bilo dovoljno. Igrali smo bolje nego u Sevilli, u nastavku smo probali i napasti, ali nismo uspjeli. Istina je da su nam nedostajali Ademi i Ivanušec, da su oni bili tu i mi bismo bili bolji. Kada bih nešto mogao promijeniti to bi bilo od 42. do 45. minute u Sevilli", zaključio je Oršić.

Kopirati
Drag cursor here to close