Opteretilo bi Modrića

U Real Madridu strahuju od kiksa Hrvatske protiv Walesa

Od kiksa Hrvatske protiv Walesa strahuju ne samo navijači Vatrenih, nego i u Real Maridu.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2023. u 12:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neće samo Hrvatska plakati u slučaju kiksa protiv Walesa u kvalifikacijama za Euro, u Real Madridu strahuju da bi to moglo zakomplicirati situaciju Luki Modriću u prijelomnom trenutku klupske sezone.

Hrvatska je do listopadskih kvalifikacija mirno plovila ka plasmanu na Europsko prvenstvo, a Luka Modrić vjerojatno već planirao svoj labuđi pjev u Njemačkoj, međutim neočekivani domaći poraz od Turske zakomplicirao nam je situaciju, piše Gol.hr.

A moguća loša predstava u Cardiffu vratila bi još jednog dosad grogiranog suparnika iz skupine u igru, odnosno u slučaju lošeg raspleta u zadnja dva kola u studenom pogurala Vatrene u doigravanje u ožujku.

Španjolski As tvrdi kako od toga, osim u hrvatskom taboru, strahuju i u Real Madridu jer bi moguća zaobilaznica do Eura, Modriću dodatno opteretila ionako natrpan raspored u tom dijelu godine.

"Pobjeda Turske mogla bi ugroziti Modrićev pohod na Europsko prvenstvo, posljednji cilj u njegovoj karijeri. Ne plasira li se Hrvatska izravno, u ožujku će morati u doigravanje baš kad Real ima najteži dio sezone", navode.

Nije tajna kako su se Modrić i Real već natezali oko njegovog reprezentativnog umirovljenja, međutim Luka i dalje nosi kapetansku vrpcu Vatrenih i ne planira slijediti primjer svog klupskog kolege veterana Tonija Kroosa koji se povukao iz dresa Elfa prije pet godina.

"Modrić je inzistirao na igranju za Hrvatsku unatoč godinama. Ratuje na dva fronta, izbori li Hrvatska izravno Euro, Modrić bi mogao dobiti poštedu od Dalića, ali bude li Hrvatska morala ići na sve ili ništa, Modrić neće štedjeti ni kap znoja", naglašavaju.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close