Hrvatska izbornik pred Wales

Dalić: Sami se prema sebi moramo iskupiti

"Ostali smo na Musi i Belji, oba klasična centarfora, malo drugačija u odnosu na lažne devetke kakve smo inače koristili. Vidjet ćemo za zadnji red, nemamo puno izbora", naglasio je Dalić.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2023. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako Wales više nije ono što je recimo bio prije nekoliko godina, još uvijek je to izuzetno neugodna reprezentacija. Reprezentacija koja ima kvalitetu, koja uz veliku doze borbenosti, publiku na tribina, posebno na domaćem terenu može napraviti puno problema bilo kojoj selekciji na suprotnoj strani. 

Prije tri dana Hrvatska je u Osijeku izgubila od Turske, mnogi su skloni reći u jednoj od najlošijih partija u mandatu Zlatka Dalića.

"Uoči utakmice hrvatski izbornik Zlatko Dalić obratio se medijima na presici: "Sve je u našim rukama, svjesni smo loše utakmice protiv Turske, zaslužili smo poraz. Ne smijemo to ponoviti, pogotovo prvo poluvrijeme. Respektiramo Wales, bit će borbena utakmica i velika bitka na terenu. Moramo znati odgovoriti, bit će agresivni i imaju publiku iza sebe.

Neće biti puno promjena, razmišljamo. Petković je ostao doma, njegova želja je jedno, a spremnost drugo. Rekli smo mu da se liječi i da bude spreman za kasnije. Ostali smo na Musi i Belji, oba klasična centarfora, malo drugačija u odnosu na lažne devetke kakve smo inače koristili. Vidjet ćemo za zadnji red, nemamo puno izbora, ali nešto ćemo napraviti i nadam se da ćemo izabrati najbolje. Svjesni smo da moramo odigrati bolje. Nakon dvije i pol godine jurimo sto na sat, mora doći ovakva situacija.

Nemoguće je uvijek imati pobjede, poklopilo se dosta stvari. Neću tražiti alibije, jednostavno nismo bili dobri. Sami se prema sebi moramo iskupiti i zbog sebe moramo odigrati dobru utakmicu da to što prije zaboravimo. Želimo učiniti taj korak prema Euru, ako sutra ne bude dobro, imat ćemo velikih problema", naglasio je Dalić.

Kopirati
Drag cursor here to close