Velšani bez prava na poraz

Davies: Znamo što se od nas traži

"Oni su reprezentacija svjetske klase, to pokazuju već duže vremena. Ali to ne znači da su nepobjedivi", tvrdi Davies.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2023. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wales je dobro krenuo u kvalifikacije. Bod na Poljudu, tri kući protiv Latvije, ali su onda došla dva poraza. Onaj drugi od Armenije potpuno neočekivano. Međutim, Wales je još uvijek tu, tri utakmice prije kraja, tri boda od druge Hrvatske.

Za plasman na Europsko prvenstvo Wales mora ostvariti sve tri pobjede do kraja ili eventualno čekati neki novi kiks Hrvatske i Turske.

"Znamo što se od nas traži, što moramo učiniti. I prije ove utakmice smo svi znali da moramo slaviti u naredne tri utakmice. Tu se ništa nije promijenilo. Dakle, tri velike utakmice, prva protiv Hrvatske. Oni su reprezentacija svjetske klase, to pokazuju već duže vremena. Ali to ne znači da su nepobjedivi. Moramo pokazati puno poštovanja prema kvaliteti koju imaju, ali moramo vjerovati da možemo ostvariti željeni rezultat. Cijeli tjedan smo radili na tome", rekao je Ben Davies.

Wales je odigrao u pripremama za ovaj susret prijateljsku utakmicu protiv Gibraltara u kojoj je slavio 4:0. I dalje su bez najveće zvijezde kapetana Ramseya, dok večerašnji susret propušta i napadač Tottenhama Brennan Johnson. U selekciju se vraća defenzivac
Bournemoutha Chris Mepham.

Kopirati
Drag cursor here to close