Forum mladih Naše stranke

''U povijesti Premijer lige BiH nikad nije bilo više namještanja utakmica''

''NSBiH na čelu s Vicom Zeljkovićem vodi ligu na dobro poznati mafijaški način te namješta utakmice klubova po etnonacionalnom političkom ključu.''
Sport / Nogomet | 12. 04. 2022. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Forum mladih Naše stranke je pozivao Tužiteljstvo i UEFA-u da ispitaju kriminal i namještanje utakmica u Nogometnom savezu BiH (NSBiH) i Premijer ligi.

''U povijesti Premijer lige BiH nikad nije bilo više namještanja utakmica. NSBiH na čelu s Vicom Zeljkovićem vodi ligu na dobro poznati mafijaški način te namješta utakmice klubova po etnonacionalnom političkom ključu. Pozivamo Tužiteljstvo da se pozabavi ovim, ali i UEFA-u da pogleda utakmice ove i prošle sezone. Time bi utvrdili da je većina utakmica u najmanju ruku nepravedno suđena. Iako se politika ne bi trebala baviti sportom, činjenica da NSBiH vodi Dodikov sestrić dovoljno govori o politizaciji ove nekada ponosne ustanove u državi'' - navode iz foruma mladih Naše stranke.

To, kako dodaju, sigurno nije motivacija mladima da se ikada počnu baviti bilo kakvom vrstom profesionalnog sporta. Zbog politike upletene u sport, zemlja koja je nekada davala svjetske sportiste i prvake sada zbog nekolicine politički postavljenih nekompetentnih podobnika u svim sportovima nema nikakve rezultate.

''Na skoro svim tabelama smo među zadnjima već predugo. Tako da nije ni čudo da se mladi ljudi često odlučuju za igranje u susjednim zemljama'' - priopćeno je iz Naše stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close