Pokvario planove

Nogometaš zabio dva autogola da spriječi namještanje utakmice

"Dok smo bili u hotelu, čuo sam da je dogovoreno da utakmicu izgubimo rezultatom 5:1. Odlučio sam da ne dozvolim da se to dogodi jer sam veliki protivnik kladionica i klađenja", kazao je Musa.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2021. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hašmin Musa postigao je dva autogola u porazu svog Inter Aliesa od Ašanti Golda 7:0.

Ušao je kao zamjena, a nakon utakmice je novinarima ispričao da je namjerno postigao dva autogola jer je imao informaciju da je bilo dogovoreno da meč bude namješten te da je trebalo da njegov tim izgubi rezultatom 5:1.

Tvrdio je da je samo želio da spriječi namještanje utakmice, prenosi N1.

Poslije svega, on je sada jedan od ukupno 18 igrača i šest službenika koji su optuženi za brojne prekršaje. Svi su također optuženi za namještanje utakmice.

"Dok smo bili u hotelu, čuo sam da je dogovoreno da utakmicu izgubimo rezultatom 5:1. Odlučio sam da ne dozvolim da se to dogodi jer sam veliki protivnik kladionica i klađenja. Poslije utakmice su bili ljuti na mene što sam im pokvario dogovor", rekao je medijima Musa koji se nakon svega našao među optuženima za namještanje uz trojicu svojih suigrača i 15 igrača iz redova prvaka Ašanti Golda.

Među optuženima su trener, tim menadžer i prvi službenik Inter Aliesa kao i predsjednik i izvršni direktor Ašanti Golda, a slučaj će se naći pred Nogometnim savezom Gane u ponedjeljak 27. rujna. 

"Nismo uradili ništa loše, pa sve vrijeme pobjeđujemo s po četiri, pet golova. Vodili smo 5:0 kada je njihov defanzivac Musa postigao dva autogola. Mislim da njega treba da krive. Da li treba kriviti nas? To je samo iskazivanje ljubomore i želja da se uništi reputacija našeg kluba, nisam razgovarao s predsjednicima drugih klubova, nisam razgovarao sa bilo kim, nismo uradili ništa", rekao je predsjednik Ašanti Golda Kvaku Frimpong za BBC.

Kopirati
Drag cursor here to close