Marseille pet bodova od prvog

Tudor: Bodovni zaostatak, ne razmišljam puno o tome

"Imamo pet bodova manje od PSG-a? Zaboravio sam, haha, Ne razmišljam puno o tome. Imamo još pet kola i 15 bodova za osvojiti. Bit će teško, ali nikad ne znate što se može dogoditi", rekao je Tudor nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 01. 05. 2023. u 00:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Situacija na vrhu tabele francuskog prvenstva postaje sve zanimljivija. PSG je ostao bez bodova, što je iskoristio Marseille koji sada ima samo pet bodova manje. PSG je poražen od Lorienta na domaćem terenu, dok je Marseille nakon preokreta slomio otpor nekada slavnog Auxerre na Vélodromeu 2:1.

Iako je obrana Marseillea kapitulirala nakon 33 minute igre briljantnim pogotkom Birame Touréa s više od 20 metara, momčad Igora Tudora je pronašla način na odgovori na izazov. Prvo je Cengiz Ünder u 75. minuti poravnao rezultat a samo dvije minute kasnije Alexis Sánchez pogodio je za vodstvo, gotovo s istog mjesta kao i Turčin, te bacio tribine u euforiju.

"Imali smo puno šansi za pogodak, a utakmicu smo zaključili na fantastičan način. Ovo su tri jako važna boda. Utakmica protiv Lensa je jako važna za nas. Prva utakmica s njima bila je nevjerojatna, a i ova će sigurno biti dobra. Imamo pet bodova manje od PSG-a? Zaboravio sam, haha, Ne razmišljam puno o tome. Imamo još pet kola i 15 bodova za osvojiti. Bit će teško, ali nikad ne znate što se može dogoditi", rekao je Tudor nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close