Marseille osvojio samo bod

Tudor: Skupo smo platili reprezentativnu stanku

Nedostajalo nam je ritma. Imali smo samo jedan trening i bilo je teško. Znao sam da će biti teško, ali sam se nadao da ćemo svojim kvalitetama sve to prebroditi... Nije bilo tako", rekao je Tudor nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 01. 04. 2023. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici nakon pauze u Francuskoj, Marseille je odigrao tek 1:1 na svom terenu sa Montpellierom. Gosti su poveli u 12. minuti, a strijelac je bio Arnaud Nordin. Momčad pod vodstvom hrvatskog stručnjaka Igora Tudora do izjednačenja je došla u 44. minuti, kad je Matteo Guendouzi realizirao jedanesterac. U postavi domaćih, od prve minute je zaigrao Sejad Kolašinac. Ovo je bila peta utakmica u kojoj Marseille na svom Velodromeu nije slavio.

"Nismo učinili dovoljno za pobjedu. Skupo smo psihički i fizički platili reprezentativnu stanku. Nedostajalo nam je ritma. Imali smo samo jedan trening i bilo je teško. Znao sam da će biti teško, ali sam se nadao da ćemo svojim kvalitetama sve to prebroditi... Nije bilo tako. Stavljamo ovu utakmicu u "arhivu" i nastavljamo ići naprijed. Radili smo na tome kako uspjeti zaustaviti Montpellierove kontre, a primili smo baš takav gol, što nije dobro. Moramo okrenuti stranicu i bolje se pripremiti za sljedeću utakmicu", rekao je nakon utakmice Tudor.

Kopirati
Drag cursor here to close