19. ovosezonska pobjeda

Tudoru za rođendan tri boda i mali rekord kluba

"Ovo je bio sjajan poklon, hvala mojim igračima. Mogli smo zabiti i više golova, a na kraju smo jedan primili. Ali bila je to ozbiljna utakmica s puno prilika za nas", rekao je slavljenik Tudor nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 17. 04. 2023. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj utakmici 31. kola francuskog prvenstva, Marseille Igora Tudora slavio je na domaćem terenu protiv Troyesa 3:1. Na taj način su igrači Marseillea hrvatskom stručnjaku poklonili pobjedu za njegov 45. rođendan.

"Ovo je bio sjajan poklon, hvala mojim igračima. Mogli smo zabiti i više golova, a na kraju smo jedan primili. Ali bila je to ozbiljna utakmica s puno prilika za nas. Vitinha je zabio dva gola, donio je svježinu i energiju, nešto što nam svakako treba za budućnost. Chancel Mbemba je bio dobar, Issa Kabore također, ukupno gledano je to bila dobra izvedba. Tijekom sezone nismo pobijedili kod kuće protiv momčadi koje stoje na ljestvici i bolje i lošije. Ovog puta je naš pristup bio dobar, svi su željeli doprinijeti momčadi. Pokazali smo karakter, kvalitetu i želju da napravimo sjajne stvari" rekao je Tudor nakon utakmice.

Bila je to Marseilleu 19. ovosezonska pobjeda i trenutno su na 64 osvojena boda, s osam bodova zaostatka za liderom PSG-om. Samo jedno u povijesti nakon uvođenja bodovanja pobjede s tri boda je Marseille imao više bodova u ovoj fazi sezone, 65 tijekom sezone 1998/99.

Kopirati
Drag cursor here to close