Nisu sačuvali vrijedan bod

Tudor: Bilo je puno buke, igrači me nisu čuli...

"U zadnjim minutama vladala je potpuna pomutnja, bilo je galame. Nažalost, to nas je koštalo. Na kraju sam tražio od igrača da ne idu previše naprijed, da se ne bi raspale linije. Ali bilo je puno buke", pojasnio je Tudor.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2022. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šokantim porazom od Tottenhama na domaćem terenu, nogometaši Marseilla su na kraju eliminirani iz Europe. Taj drugi gol Tottenham je postigao duboko u sudačkoj nadoknadi, a Marseilleu je bio dovoljan bo za ostanak u Europskoj ligi.

Chancel Mbemba, strijelac jedinog pogotka za Marseille na utakmici, sasuo je pablju na Igora Tudora i njegov stručni stožer. Nogometaši francuskog sastava nisu znali da im je dovoljan i bod za osvajanje trećeg mjesta i plasman u Europsku ligu, jer su Sporting i Eintracht odigrali 1:2:

"Mi na terenu nismo to znali, ali ljudi na klupi su znali. Nije bilo komunikacije, ljuti smo jer se to dogodilo na kraju utakmice, ali mi nismo znali. To je naša greška", rekao je za RMC Sport.

Tudor je bio vidno uznemiren i razočaran nakon bolnog poraza:

"U zadnjim minutama vladala je potpuna pomutnja, bilo je galame. Nažalost, to nas je koštalo. Na kraju sam tražio od igrača da ne idu previše naprijed, da se ne bi raspale linije. Ali bilo je puno buke, riječi nisu dopirale do mojih nogometaša. Oni su jednostavno samo htjeli postići pogodak. Nismo pričali o ostalim rezultatima u skupini. Željeli smo da igrači mislima ostanu u isključivo u igri te da ne razmišljaju o drugim okolnostima. Gledajte, odigrali smo dobru utakmicu protiv vrlo jakog protivnika. No, to nije bilo dovoljno. Trenutno nam ne ništa ide u prilog i nogomet nam ne daje ni malo od onoga što smo objektivno zaslužili. To me strahovito živcira, ali me i čini tužnim. Pokušali smo generalno biti dosta ofenzivniji, pogotovo se to odnosi na ulazak Cengiza Ündera. Sve bi bilo drugačije da je Kolašinac zabio - u tom slučaju, mi bismo nastavili u Ligi prvaka", zaključio je Tudor.

Kopirati
Drag cursor here to close