Sve je više nezadovoljnih u svlačionici

Tudor ima sve više problema

Igrači su već imali jedan sastanak sa novim trenerom i predsjednikom nezadovoljni metodama rada hrvatskog trenera. Tudoru se zamjera oštra komunikacija, odnosno deranje na njih i unošenje u lice tijekom treninga.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2022. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igor Tudor ima velikih problema na klupi Marseilla. Od trenutka kada je preuzeo francuskog velikana, sve je veći broj igrača koji izražavaju svoje nezadovoljstvo. Kako metodama radama, taktikom, ali i ostalim stvarima.

Tako L‘Équipe piše da je veznjak Marseillea Matteo Guendouzi posljednji igrač koji se posvađao s Tudorom, nakon što su se Gerson i Jordan Amavi prvi ušli u neku vrstu verbalnog sukoba. Matteo Guendouzi je ušao u raspravu sa trenerom na poluvremenu utakmice protiv Milana. Nije točno jasno što je bio razlogom svađe u poluvremenu u kojem je Milan već imao vodstvo od dva gola, ali znano je tek da je Guendouzi poslan na tuširanje, te travnjaka više vidio nije.

Prema informacijama insidera iz svlačionice Marseilla, Jorge Sampaoli bio omiljen u svlačionici, pa je kao i svaki novi trener koji bi došao umjesto njega, naišao na probleme koje ima Tudor.Predsjednik Longoria je stao na stranu Tudora, te je istakao činjenicu kako svaki igrač koji želi i misli drukčije može doći u njegov ured i zatražiti transfer.

Čini se kako je Tudor zauzeo svoj stav i pitanje je kako će se stvari razvijati kada krene sezone ukoliko neki od važnih igrača neki susret odgledaju s klupe. Igrači su već imali jedan sastanak sa novim trenerom i predsjednikom nezadovoljni metodama rada hrvatskog trenera. Tudoru se zamjera oštra komunikacija, odnosno deranje na njih i unošenje u lice tijekom treninga.

Pojedini igrači poput Gersona i Cengiza Undera imali su žestoke sukobe s trenerom, a iz kluba je otišao pomoćni trener Mauro Camoranesi nezadovoljan metodama Tudorovog rada.

Kopirati
Drag cursor here to close