Buran početak sjajan kraj prve utakmice

Tudor: Navijači su uvijek u pravu

"Nisam došao u Marseille biti populista. Igrat će oni koji su u datom trenutku spremni dati ono što momčad treba" pojasnio je Tudor.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2022. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Marseillu nikada nije bilo lako. Biti igrač ili trener, svejdno. Znaju oni koji su tamo nekada igrali, živjeli, trenirali. Jednostavno je tako, bez obzira na rezultate. Osjetio je na svojoj koži i Igor Tudor na svojoj koži nakon što je ovog ljeta pomalo iznenađujuće preuzeo nekadašnjeg europskog velikana. Međutim, dobar rezultat, uvjerljiva pobjeda na startu, to je ono što je trebalo treneru iz Hrvatske.

Kritiziran od prvog dana, kritiziran nakon katastrofalnih pripremnih utakmica, dočekan zvižducima navijača na početku utakmice. Međutim, Tudor je ostao dovoljno čvrst, nije popustio niti nakon izjava igrača, natpisa u medijima kako se na ovaj ili onaj način ponaša prema igračima.

"Nisam došao u Marseille biti populista. Igrat će oni koji su u datom trenutku spremni dati ono što momčad treba" pojasnio je Tudor.

Dan poslije prve utakmice situacija je bila potpuno drugačija.

"Kako sam tada još bio u svlačionici, nisam čuo zvižduke. Mogu samo reći kako su navijači uvijek u pravu jer bez njih nema niti nogometa. Čestitam im na atmosferi koju su stvorili i mogu samo poručiti kako ću svakodnevno raditi za dobrobit momčadi i navijača," diplomatski je odgovorio Tudor.

O samoj utakmici Tudor je kratko rekao:

"Sretan sam s ovom čistom i zasluženom pobjedom. U prvom smo poluvremenu stalno pritiskali i imali jak tempo, dok je u nastavku bilo nešto lošije", naglasio je Tudor nakon utakmice i pobjede njegove momčadi 4:1.

Kopirati
Drag cursor here to close