Trener Bayerna

Tuchel: Po meni šanse su još uvijek 50:50

"Vodili smo 2:1, a imali smo još šansi, morali smo zabiti i treći gol. Osjećaj je čudan. Oni su iz dvije prilike zabili dva gola", rekao je nakon utakmice Tuchel.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2024. u 23:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Thomas Tuchel je još uvijek "živ". Još uvijek može osvojiti trofej s ekipom Bayerna, onaj najveći mogući. I otići. Međutim, za tako nešto će njegova ekipa morati odigrati najbolju utakmicu u sezoni.

Njegova ekipa nakon 2:2 u prvoj, može na Wembley samo ako pobjedi Real u Madridu. Real koji ove sezone nije izgubio utakmicu u Ligi prvaka. Međutim, optimizam ne napušta Tuchela:

"Treba nam pobjeda u Madridu i idemo na Wembley. Po meni šanse su još uvijek 50:50. Da vidimo što će se dogoditi. Počeli smo vrlo dobro i mogli smo odmah povesti. Onda smo se prestali držati svog plana. Ne znam ni sam zašto. Primili smo gol i onda je postalo teško. U drugom poluvremenu je bilo bolje. Jedino iskorištavanje šansi nije bilo idealno: Vodili smo 2:1, a imali smo još šansi, morali smo zabiti i treći gol. Osjećaj je čudan. Oni su iz dvije prilike zabili dva gola", rekao je nakon utakmice Tuchel.

Kopirati
Drag cursor here to close