Četiri gola na Allianz Areni

VIDEO | Bayern i Real remizirali u prvoj utakmici polufinala

Real je opet ponudio nešto što smo vidjeli ranije, u revanš susretu četvrtfinala protiv Manchester City i opet je to bilo dovoljno za dobar rezultat u revanšu.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2024. u 23:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern je imao svoje minute, ali je Real opet oprobanim receptom ostao neporažen. Treću utakmicu zaredom u Ligi prvaka, Real Madrid je remizirao. Vidjeli smo četiri gola, preokrete, dva jedanaesterca, ali po prikazanom na terenu ipak zadovoljniji trebaju biti u taboru gostiju.

Real se mučio na početku, praktički da nismo vidjeli ništa od gostiju iz Madrida prvih dvadesetak minuta. Sane je prvi prijetio, šutirao je ali preko gola. Par minuta kasnije, Kane je oprobao iznenaditi s centra, Lunin je malo izašao s gola, nije kažnjen. Musiala je također, neprecizan. 

I onda je Neuer prilikom jednog ispucavanja poklonio loptu igračima Reala. Nisu ništa napravili iz te akcije, ali su malo stali na loptu uzeli zraka, posložili se i uskoro stigli do gola. Iz prve prave. 

Vinicius je lažnjakom prevario svog čuvara, okrenuo se u prazan prostor. Kroos mu je gurnuo idealnu loptu, Neuer nije mogao ništa napraviti. Real je uspio. Izdržao je početni nalet i odgovorio na najbolji način. Nakon primljenog gola Bayernu je trebalo vremena za oporavak. Poprilično. Gosti su se sjajno branili, bez problema, do poluvremena vrijedi izdvojiti šut Kanea iz slobodnog udarca.

Bayern je opet otvorio drugo poluvrijeme, samo što su njegovi igrači sada puno efikasniji. Nakon šuta Kroosa i obrane Neurea, odgovorio je Bayern. Leroy Sane ulazi s desnog krila, namješta se na lijevu nogu, poteže u bliži golmanov ugao. Lunin je malo kratak, dovoljno Saneu, Bayern se vratio.

Četiri minute kasnije preokret. Sada je problem za Real na lijevoj strani, Lucas Vazquez je srušio Jamala Musialu u kaznenom prostoru, sudac Clement Turpin je odmah pokazao na bijelu točku. Kane je siguran.

Sve do osamdesete minute nismo vidjeli ništa od Reala u tom drugom dijelu, ali opet malo je bilo dovoljno za gol. Prvo je Neuer zaustavio Viniciusa, dvije minute kasnije će se iskupiti. Kim je povukao Rodryga nakon što mu je Vinicius provukao sjajno loptu, ovaj ga ruši. Kim je definitivno bio loša karika Bayerna.

Real je opet ponudio nešto što smo vidjeli ranije, u revanš susretu četvrtfinala protiv Manchester City i opet je to bilo dovoljno za dobar rezultat u revanšu. Bayern je imao svoje prilike, rezultat je pokazao, to nije bilo dovoljno za pobjedu. 

Video: CHAMPIONS LEAGUE (1/2 finale, prvi meč): Bayern Munich - Real Madrid 2:2
Kopirati
Drag cursor here to close