"Ne bojim se ničega"

Trener PAOK-a uoči Hajduka: Neće biti lako

"Ne bojim se ničega, tu je samo pritisak zbog rezultata, zbog prolaza u play-off", kazao je trener grčke momčadi.
Sport / Nogomet | 16. 08. 2023. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Razvan Lucesu i Dominik Kotarski najavili su uzvratni susret 3. pretkola Konferencijske lige između PAOK-a i Hajduka u Solunu.

Kvalitetna momčad

"S ovim rezultatom 0:0 praktički smo poništili Hajdukovu prednost igranja prve utakmice na domaćem terenu. Ne bojim se ničega, tu je samo pritisak zbog rezultata, zbog prolaza u play-off", kazao je trener grčke momčadi pa se kratko osvrnuo na Hajduk:

"Neće bit lako, to znamo, a Hajduk je kvalitetna momčad koja nam može napraviti probleme. U ovom trenutku, oni su ispred Dinama u Hrvatskoj. Moramo biti sto posto koncentrirani, vjerujem u momčad. Vidio sam u Splitu kako se moji igrači nose s pritiskom".

Rumunjski trener vjeruje da uz glasnu podršku navijača mogu proći dalje:

"Cilj je ostvariti plasman u play-off. Da bismo to ostvarili, moramo pružiti maksimum. Nadam se da će nas navijači pogurati na svoj način, da će biti naš 12. igrač i da ćemo na kraju svi uživati u plasmanu u sljedeći krug", prenosi Gol.hr

"Nisam bio heroj"

Kotarski je odradio sjajnu utakmicu na Poljudu, upisao je nekoliko sjajnih obrana i spasio grčku momčad poraza:

"Nisam bio heroj, cijela momčad je odradila svoje. Odigrali smo 0:0 u prvom susretu, ali mislim da možemo pobijediti kod kuće. Moramo odigrati najbolje što znamo, moramo dati sve od sebe za pobjedu. Na Poljudu smo htjeli pobijediti, ali ni 0:0 nije loš rezultat", rekao je hrvatski vratar.

"Uvijek je lijepo igrati protiv momčadi iz tvoje države. Odradili smo dobru utakmicu u Hrvatskoj, kontrolirali smo tempo, imali smo svoje trenutke kada smo bili bolji, a i protivnik svoje", odgovorio je Kotarski pa zaključio kako ne razmišlja o transferu:

"Fokusiran sam na PAOK."

Pobjednik dvoboja u play-offu ide na boljeg iz dvoboja Rosenborg - Hearts. Podsjetimo, norveška momčad je slavila u prvom susretu s 2:1, no sada moraju na teško gostovanje u Škotsku.

Kopirati
Drag cursor here to close