Play-Off

Dinamo saznao protivnika za Europa ligu u slučaju da ispadne od AEK-a

Sparta Prag, koju je savladao Kopenhagen, bit će protivnik Dinama u play-offu Europa lige, u slučaju da Modri ispadnu od AEK-a u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2023. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je saznao protivnika u play-off Europa lige, u slučaju da ispadne od AEK-a u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Bit će to Sparta Prag koju je savladao Kopenhagen.

U prvoj utakmici je bilo 0:0, a u ovom susretu je bolje krenuo Kopenhagen. Gosti su poveli već u prvoj minuti golom Jordana Larssona. Jedini preostali pogodak u regularnom dijelu postigao je Veljko Birmančević u 80. minuti i odveo utakmicu u produžetke.

U 30 minuta produžetaka smo vidjeli dvostruko više pogodaka nego u cijelom regularnom dijelu. Qazim Laci je doveo Spartu u vodstvo u 105. minuti, a onda je Victor Claesson donio novo poravnanje u 4. minuti sudačke nadoknade prvog produžetka.

U drugom produžetku je ponovno pao po gol sa svake strane. Victor Olatunji je zabio za Spartu u 107. minuti, a onda je Claesson ponovno vratio Kopenhagen u igru.

Nakon izvođenja kaznenih udaraca dalje je prošao Kopenhagen. Ladislav Krejčí i Asgar Sorensen bili su tragičari za Spartu s dva promašena kaznena udarca.

Udarci s bijele točke OVDJE

Kopenhagen će za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka igrati protiv poljskog Rakowa.

Kopirati
Drag cursor here to close