Dinamo sve dalje od Lige prvaka

Bišćan: U revanšu nas čeka rat

"Jasno je da će tamo biti vatreno, vruće i jako teško. To je stadion koji je baš navijački i domaćinski, ali što je tu je, idemo se boriti, bit će rat i neprijateljsko okruženje, ali idemo se boriti", naglasio je Bišćan.
Sport / Nogomet | 16. 08. 2023. u 00:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebački Dinamo je poražen u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka. AEK je slavio 2:1 i čini se da je jako blizu prolaska u play off. Jeste Dinamo vodio 1:0, međutim, u drugom dijelu, posebno u posljednjih pola sata situacija na terenu se promijenila.

AEK je bolju igru naplatio u završnici dvoboja.Trener Dinama, Igor Bišćan bio je poprilično razočaran nakon utakmice:

"Razočarani smo. Bili smo dobri nekih sat vremena do prvog gola AEK-a, nakon toga smo imali par šansi, ali kada smo počeli mijenjati vidio se pad. Igrali smo hrabro i kombinatorno, imali smo šansu na kraju prvog dijela i tko zna kako bi završilo da smo zabili za 2:0, ali nogomet se igra 90 minuta. Iskusni igrači AEK-a su dočekali svoj trenutak i mogli smo čak primiti i više golova. Golman je branio odlično", rezimirao je Bišćan i dotakao se revanša.

"Jasno je da će tamo biti vatreno, vruće i jako teško. To je stadion koji je baš navijački i domaćinski, ali što je tu je, idemo se boriti, bit će rat i neprijateljsko okruženje, ali idemo se boriti. To se može iskoristiti kao motivacija. Ako išta, vidjeli smo da smo tu negdje i da se možemo boriti s njima. Nije nam trebao drugi gol, drugačije je kada ideš u egalu. Oni neće morati riskirati, a mi da. Dugo nisu izgubili od kuće i to sve govori koliko im stadion znači, ali idemo probati ostvariti pobjedu", naglasio je Bišćan.

Kopirati
Drag cursor here to close