Iznenađen i uvrijeđen

Trener Nagelsmann ispričao se Andreju Kramariću

Trener Julian Nagelsmann izvadio je Kramarića iz igre već u 63. minuti. Kramarić je nakon susreta novinarima iskreno priznao da je bio ogorčen i razočaran.
Sport / Nogomet | 16. 12. 2018. u 22:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić pogodak je zabio u devet utakmica u nizu u svim natjecanjima i tako došao na korak do najboljih nogometaša današnjice, Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji se jedini mogu pohvaliti još boljim postignućima u toj kategoriji.

Messi je dvaput u karijeri zabio po deset golova u nizu u svim natjecanjima, Ronaldo je jednom uspio čak 11 puta zabijati zaredom, a Kramarić im se mogao pridružiti da je zabio ove subote protiv Borussije M'gladbach u Bundesligi (0:0) te ih do kraja kalendarske godine možda i prestići.

No, trener Julian Nagelsmann šokantno ga je izvadio iz igre već u 63. minuti i onemogućio mu to postignuće.

Kramarić je nakon susreta novinarima iskreno priznao da je bio ogorčen i razočaran.

'Ostvariti takvu seriju i stajati uz bok igračima poput Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji su gotovo vanzemaljci, bila je jedinstvena prilika u životu. Da sam imao i slomljenu nogu, na terenu bih čekao šansu da zabijem gol,' prenosi Kicker izjavu nesretnog napadača Hoffenheima.

Kramarić je također priznao da mu se Nagelsmann kasnije ispričao, uz objašnjenje da nije imao pojma da je njegov igrač u takvoj seriji pogodaka!

Pomalo je za ne povjerovati da jedan od najtalentiranijih trenera nove generacije u Njemačkoj ne vodi računa o tome koji mu igrači postižu golove...

Kopirati
Drag cursor here to close