Bundesliga

Bayern razbio Hannover, prekinut Kramarićev golgeterski niz

Trener Bayerna Niko Kovač može biti zadovoljan, momčad je izašla iz krize a to potvrđuje treća uzastopna prvenstvena pobjeda.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2018. u 21:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kramarićev golgeterski niz prekinut je u 15. kolu Bundeslige. Nakon što je zabio na devet uzastopnih utakmica u Bundesligi, Ligi prvaka i za reprezentaciju, protiv Borussije Mönchengladbach "ostao je suh", a susret je završio 0:0.

Andrej Kramarić je igrao do 63. minute za Hoffenheim, a samo je jednom zaprijetio gostima, ali njegov pokušaj u 6. minuti bio je neprecizan.

Stuttgart je dobio Herthu sa 2:1, a oba gola zabio je bivši njemački reprezentativac 33-godišnji Mario Gomez (64, 76). Lijevi branič Stuttgarta Borna Sosa oporavio se od ozljede i dobio je malu minutažu. Ušao je u igru u 86. minuti, a u 90. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj obranio vratar Herthe, javlja HRT.

Trener Bayerna Niko Kovač može biti zadovoljan, momčad je izašla iz krize a to potvrđuje treća uzastopna prvenstvena pobjeda. Pao je "fenjeraš" Hannover, kojeg su Bavarci dobili sa 4:0 golovima Kimmicha (2), Alabe (29), Gnabryja (53) i Lewandowskog (62).

Hrvatski nogometaš Josip Elez, koji je bio standardni prvotimac Hannovera, drugu utakmicu zaredom ulazio je u igru sa pričuvne klupe. Prošlo kolo dobio je 12 minuta, a sada 17.

Dan ranije Wolfsburg je na gostovanju u Nuernbergu slavio sa 2:0, a hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac drugog pogotka. Josip Brekalo ušao je u igru u 79. minuti, a u posljednjoj minuti sučeve nadoknade završio je dobro izveden kontranapad te svojim drugim bundesligaškim pogotkom u ovoj sezoni potvrdio pobjedu Vukova, javlja HRT.

Vodeća Borussia Dortmund kod kuće je s 2:1 slavila protiv Werdera.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close