Krama ostaje

Andrej Kramarić produžio s Hoffenheimom do 2022. godine

"Ovaj klub je posljednjih godina imao doista zadivljujući put razvoja. Mnoge su se stvari posložile i ja se uistinu sjajno osjećam. Sa svih strana se daje do znanja koliko sam cijenjen i stoga želim i dalje davati svoj doprinos razvitku ovoga kluba"
Sport / Nogomet | 17. 08. 2018. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Menadžer njemačkog bundesligaša TSG Hoffenheim, Alexander Rosen, imao je zimus na stolu ponudu za Andreja Kramarića od 30 milijuna eura, ali je odbio prodati jednog od najboljih igrača kluba, jer je slutio da su na dobrome putu u prvenstvu, a ukoliko se jednoga dana odluče za prodaju hrvatskog reprezentativca, onda cijena zasigurno neće biti manja od ponuđene.

Nakon odlične sezone u Bundesligi, s 13 postignutih pogodaka i osam asistencija, Kramarić je odigrao i solidno Svjetsko prvenstvo, gdje se jednom upisao u strijelce, u vrlo važnoj utakmici protiv Rusije.

Prije svjetskog prvenstva je menadžer Hofrfenheima kazao kako se nikad ništa ne smije definitivno tvrditi, posebice ne u nogometu, ali bio je optimističan da klub može zadržati 27-godišnjeg hrvatskog napadača.

Kako pišu njemački sportski portali, Kramarić je upravo ovih dana produžio svoj ugovor s klubom do 2022. godine.

"Zadržati igrača takvoga formata govori koliko je snažan imidž i kakva je vrijednost Hoffenheima. Takve odluke su osnova za daljnji razvitak, jer potvrđuju kako se proteklih godina ovdje uistinu stvarao veliki potencijal", izjavio je Alexander Rosen nakon produženja ugovora s Kramarićem.

"odluka mi nije bila teška, jer je ona zasnovana na činjenici da se ovdje dobro osjećam. Ovaj klub je posljednjih godina imao doista zadivljujući put razvoja. Mnoge su se stvari posložile i ja se uistinu sjajno osjećam. Sa svih strana mi se daje do znanja koliko sam cijenjen i stoga želim i dalje davati svoj doprinos razvitku ovoga kluba", kazao je Kramarić.

Andrej Kramarić je u Hoffenheim došao u siječnju 2016., na posudbu iz Leicester Cityja. Kasnije je njemački klub otkupio njegov ugovor i u potpunosti su pogodili s tom odlukom. Odigrao je 83 utakmice za Hoffenheim i postigao 33 zgoditka.

Kopirati
Drag cursor here to close